Keresés

Aktív témák

• L_ajos

őstag

válasz HarryPlotter #281 üzenetére

Ezt én enm mondtam:)
    De szóljon már arról a topic amiről kéne....szerintem:C

Peace

• divot

veterán

válasz HarryPlotter #277 üzenetére

Nem kell mindjárt megsértődni. Én nem tudom elképzelni, hogy mielőtt bármit eladok, ne néznék után részletesen mindennek. Épp azért, hogy ne legyen belőle cirkusz utólag. Mivel magamból indulok ki, azt gondoltam, hogy más is így van ezzel. Ezek után derült égből villámcsapásként jött anno a gari ügy. És igazán nem veheted rossz néven tőlem, ha legközelebb inkább nem veszek tőled semmit.

• divot

veterán

válasz HarryPlotter #260 üzenetére

De, vállaltad, ami vagy lett volna, vagy nem. Alapjáraton megvezettél a garival, hogy miért, azt te tudod, még az is lehet, hogy tényleg nem tehettél róla. Nekem, mint vevőnek ez ugyebár mindegy, hiszen akkor jöttem rá, amikor el akartam adni a kártyát. És utána már elég hülyén nézett ki, amikor beírtam a topicba, hogy ja, mégis van gari, papír ugyan nincs rá, de aki elsőre picinyt becsapott, az szóban vállal rá még mittoménmennyit.

• Tul

aktív tag

válasz HarryPlotter #260 üzenetére

Igen, otthon hagytam a Zalman atis részét, meg a csavarhúzóját:U De tudod mit? Én elküldöm neked, csak adj egy címet! A kártya 2 alaplapban lett tesztelve tartósan (a7n8x-x, nf7), azt igazán nem tudhatom, hogy esetleg akad-e valamivel. Előfordulhat, nekem az új, bolti 9600xt-m kicsit szemetelt a szintén új, bolti asus lapommal:( A tv-outot elhiszem, ha te mondod, azzal bevallom nem teszteltem, eszemben sem volt:Y De azt többen igazolni tudják, hogy a kártya 2 ill. 3d-ben !tökéletesen! működött ultraként (a mag még le biossal is túllépte az értékeket és a memó is csak 25mhz-el maradt el tőle);) Valamint én ezekről a problémákról most hallok először! Ha hozzámkerül egy kártya, azt alaposan letesztelem, és még idejében szólok, ha baj van! De amennyit szívtam én is a te kártyáddal, emlékezz vissza írtam is, ha azt mondod neked sem jó, visszacseréltem volna. De ezt egyszer meg is említetted, aztán eltűntél, mint a kámfor!!! De nem a PH!-ról, csak előlem:U Amit nagyon furcsállottam is, hogy egyszer megkérdeztem egy topicban, mennyit adtdak volna az én volt nv-mért, odabiggyesztettél egy mosolyt. Tehát láttad amiket írtam, olvastad amiket kértem, de sehogy nem reagáltál:( A cserével semmi gond nem volt, ezt aláírom, nem is ezért köhöglek, de illene válaszolni, ha kérek valamit, ami egyébként eleve járt volna. Emlékszel, te az állomáson azt mondtad, nem kell neked a zm doboza:U Én akkor is kértem a hűtőt. Milyen egyszerű lett volna, ha mind a ketten elküldjük egymásnak utólag 300ft-ból, ha már ennyire feledékenyek voltunk...

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés