- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Egyszer még Én is megjártam vele. Igaz nem üzlet volt, csak a hozzállásáról tett anno tanubizonyságot. Nem akarok senki ellen beszélni, de Som@ dekopírgépét kaptam volna kölcsön, hogy kivágjam a házam. (pont sefternél volt és itt a PH!-n leegyeztettük a dolgokat 3-an) Megvolt a teloszám időpont minden. Nem lakik messze tőlem kb 5-6 perc gyalog. Átmentem telefonáltam, nem vette fel. Álltam ott mint bálám szamara a közön. Próbálkoztam még telefonálni, persze türelmesen, tehát nem egyfolytában csörgettem, mert tudtam, van baba stb. No reakció, annyit nem tett, hogy visszacsörgött volna vagy itt a PH!-n azt mondta volna, hogy fapapucs. Akkor úgy döntöttem, hogy ennyi volt. Azóta nem keresem és nem is foglalkozom vele. (egy valami tuti, ha fordítva lett volna az biztos, hogy legalább annyit megteszek, hogy elnézést kérek)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest