- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
-
God Vazzeg
veterán
a64 3000+@2.5GHz 1GB ram Abit radeon 9600 256 Mb
Catalayst 4.12full
A menü csak 1. indításra volt jó, többszöri indításnál a kijelölés rajtamaradt a sorokon, szal a végére mindegyik kék volt. A játék minimum grafon megy azért 20fps-t, de csak a nő mellett levő texturák jelennek meg jól, a távoliak kékes cirombás színben vannak.
Én is próbáltam nagyarc lenni, fullgrafon 1024-ben valami system severe errorral kidobott desktopra.
Ja és azt hittem az 59mb-s fájlra h kicsomagol majd, így a tunerkártya ment indításkor, ami fekete képet adott kilépéskor, szal valszín nem nullázza a layer felületet.
Ennyi jutott eszembe hírtelen, nagyon-nagyon beta a cucc, de én még ilyet se tudnék szal hajrá! (Tanultam programozást, adatbázis meg ilyen logikai sz@rok jól mennek, de directx- et meg ezeket soha nem bántottam még)
Ps: Jahh és nem ment hátrafele a csajszi sehogy se.. -
-
DigitXT
félisten
Na csináltam egy 5 perces bétatesztet...
...így megosztom azt a néhány tapasztalatomat: a ''zenét'' mindenképp kikapcsolhatóvá kéne tenni, mert második indításra már idegesítő - sőt, így éjjel már elsőre is.
De nem ez a poén: gondoltam, olyan jó közepes a konfigom, tehát hadd szóljon mondjuk közepes minőségben, 1024-ben: eredmény kb. semmi.
Na mondom oké, azért mégegy próba, alapbeállításokkal: állítólag 7 fps, és iszonyatosan bugzik, textúrahibák, színcsúszás, minden ami ''kell''...
Lehet, hogy pechem van vele, de egyelőre ez így nagyon béta.
(Ja és nagyon sokáig tölt, bár egyáltalán nem kukacoskodni akarok!
)
Szerk: amúgy te vmi egyetemen nyomod, vagy oda készülsz, vagy mi?A Voodoo drivergyártás dolog azért megfogott!
(Csak én meg sajnos épp kezdem vhogy ''megutálni'' a programozást, pedig van még ebben a félévben is beadandó nagyházim...
)
[Szerkesztve] -
Neck
veterán
Mondom szerválj valahonnan egy 9600series karit minimum és teszteld be.
Egyébként az NFSU2 meg tuti procis gém, mert ott meg havernak az volt hogy 1700as cerka nemszerette ha volt benn enemy is. Ha egyedül quickrace-oltunk, akkor fullos grafon elvitt mindent a GeCube 9550XT, de ha betettünk 1 (!!!) ellent magunk mellé akkor meg szaggatott. => Kevés a proci. Szal nemtom. Gémfüggő. De ha nem durva a fizika, vagy nem nagyon fejlett az AI akkor sztem a VGAt buzeráld. -
DigitXT
félisten
Szerintem elsősorban még RAM kéne, a proci nem annyira rossz, sőt!
De egyetértek Nyuffal is, mert a VGA is elég gáz.
De hogy számít-e? Mérd ki, ugyanis totál játékfüggő!
Én csak a következő példámat tudom elmondani: Prince of Persia: Warrior Within, kimértem, hogy VGA-limitált, tehát ennél pl. kb. egyáltalán nem számít a proci, viszont RAM persze kell neki, mert 256-tal pl. akadozik rátöltögetéskor - amit viszonylag sűrűn elkövet. Szóval ez a példám egy VGA+RAM-os játékra példa. De hogy a 3d-s manga milyen...? Nem tudhatom!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged