Aktív témák
-
Neck
veterán
Bakker, nagyarc voltam, 9600XTvel 1024*768, meg High graf.
2-3-4 FPS. Mikor mennyi.
Mire írtad? R5**ra, vagy 6800Ultra SLI-re? -
Neck
veterán
ATI Radeon 9000Pro. Ha rákeresel akkor a topicomban eladó. Ha gondolod.
Egyébként meg ha ez nem tetszik, akkor meg keress valahol egy fullos 9100-est, az az összes DX7es cuccost megeszi reggelire neked, jobb mint a 9000Pro, a 9200, az FX5200-at meg fényévekkel veri. Ezek olcsók, ezeket tudom tanácsolni neked. De mondom ha kell akkor eladó a 9000Pro-m. -
Neck
veterán
Mondom szerválj valahonnan egy 9600series karit minimum és teszteld be.
Egyébként az NFSU2 meg tuti procis gém, mert ott meg havernak az volt hogy 1700as cerka nemszerette ha volt benn enemy is. Ha egyedül quickrace-oltunk, akkor fullos grafon elvitt mindent a GeCube 9550XT, de ha betettünk 1 (!!!) ellent magunk mellé akkor meg szaggatott. => Kevés a proci. Szal nemtom. Gémfüggő. De ha nem durva a fizika, vagy nem nagyon fejlett az AI akkor sztem a VGAt buzeráld. -
Neck
veterán
Nem mintha ezeket nem vágná mindenki de jóvanna.
Ha meg a meglévőből akarod kihozni a maxot.
Aza baj hogy az FX5200ből nagyon hijányzik a nyers erő...
Naonnaon. -
Neck
veterán
A legnagyobb gáz szerintem a VGA.
A helyedben vennék egy GeCube 9550XT-t, ami majdnem egy 9600XT, csak minimálisan alacsonyabb órajelekkel. 22ért láttam.
Aztán gondolkodhacc még RAMba is, mert manapság már 512MB a minimum.
A procit hagyd a végére, egyelőre szerintem talán az még jó.
Szal konklúzió, szerintem nem a proci a legszűkebb keresztmetszet, bár ez persze gémtől is függ.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged