- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
monchichi20
aktív tag
válasz
DigitXT #7770 üzenetére
Hát igen azota lentebb adtam inkább az igényekből mert rájöttem ez is elég lesz nekem föleg ezután a video megnézése után.
Amúgy max 20km-nél nem hiszem hogy többet fogok megteni naponta, munkába is akkor menék vele ha egyedül mennék arra meg mint tegnap néztük böven elég.
Néztem hogy aza 200w külömbség 5km ad de 45 el drágább is. (kérdés emelkedönél számit-e) Dombos helyre nem megyek szerintem vele nagyon, inkább pesten fogom használni pl Alzába elmeni és ilyenek. Ismerösöm is 2,5km lakik tölem és oda a legnagyobb emelkedő a Margit híd.Vajon az Árpád hídra feltud menni a szigetről meg az Erste mögöti bringa úton?
De visza térve most ennek a rollernek mia hivatalos adata mert valahol 120-130-150kg van megadva és más sebbeség/távolság, vagy a 1000w nagyobb teher birással bír? Mert akkor talán megéi az a 45+.
-
monchichi20
aktív tag
válasz
-Gabesz- #7751 üzenetére
Ezeket néztem én is meg ismerösöm is (160kg+), ezek a Laotieseket Janobike ként láttam inkább vagy forditva. Tök úgyan az a két márka kinézetileg és leírásilag is.
Nem tudom hogy ezek a rugos lengés csilapitok menyire jók, mert a C formás az jobnak tünik rugozásilag legalább is ahpoz volt szerencsém. Lehet inkább beérem egy G2 proval, mondjuk nem a legjobb a mászoképesége tényleg, de nem igen találtam jobbat 300 körül még itthon. (Alin meg társain televanak mindenfélével csak a fele nincsen eu raktáron...) Hacsak valaki nemtud ténylegolyan helyet ahol lehet szab zsebböl fizetni
-
monchichi20
aktív tag
válasz
DigitXT #7744 üzenetére
Ez az hogy dombokra nem hiszem hogy rollerel fogok menni, vagy kirándulni vele a Normafához pl. leginkább ismerőshőz átmenni vagy valahova elugrani vele, munkába oda-visza 15km kitérö nélkül. Szóval ezért nézek nagy hatotávosat hogy minél kevesebbszer keljen tölteni.
Már azt is néztem hogy épiteni menyi volna, de mivel foglalmam sincsen mit hogy kéne elkezdeni így maradnak ezek. A legjobb hogy ha olyan helyet találnék ahol a szabadidős kártyát elfogadnák mert akkor ki is potolnám simán és tudnék nézni 600-700k körülit is, de amig azt semmire se tudom elhasználni/átváltani kp-ra addig sajnos meg kell határolnom egy ár szintet. A G-Booster az 340 körül van és a Mantis dual 480 ezek nagy hatotávosak, de a G2 Pro 130kg a max.
Még mindig nehéz a választék így, a kínaikat nem nagyon ajángatjátok ahogy látom (bár eza Vsett 9+ - 48V - 1300W - 21Ah LG tetszik csak itthon drága alis árhoz képest)
-
monchichi20
aktív tag
válasz
monchichi20 #7741 üzenetére
Na tegnap a G2 Pro ra gondoltam de már anyi rollert néztem hogy keverem öket.
Muszáj vagyok lentebb vinni az árat mert igy sose lesz semi.
Kugoo G Booster vagy G2 Pro.
Mondjuk nem tudom menyi biztonságosak sötétben ezek a rollerek.
Tudom beázik, de ahogy kivettem minden beázik enyipénzért.
Vagy ha van alternativa 400 alatt akkor jöhet.
Lényeg 100+kg legyen a teherbirás azért.
Minél meszebb tudok menni vele annál jobb de min 50 tudjon alatam.
Lehetöleg ne azért tudjon menni is 60-al max adat szerint.
Rengeteg a választék, de annál kevesebb van amiről tudni valamit -
monchichi20
aktív tag
válasz
laskr99 #7737 üzenetére
Most megint ott vagyok hogy nem tudom melyiket válaszam.
Hát azért ez a inokimok nem olcsok és max árban ott a ox super, de sírva (ha a szab kártyáról letudnám huzni a pénzt és kipotolnám nem volna gond).
G Booster is szar akkor, G Max meg felejtös legyen teljesen mert 1 motoros és kevés a hatótávja? Akkor megint ott vagyok hogy a Kaabo Mantis Dual min, de az se biztos hogy jó mert beázhat. Nem is értem hogy ilyen bdrágák ezek azt beázhatnak, az egy vicc
Még ami jólnéz ki "papíron jónak tünik" az a Lutedrive L85(Janobike T85).
Nem egyszerű ... -
monchichi20
aktív tag
Sziasztok,
Ma volt szerencsém megnézni egy Mantis de csak egy 8-ast.
Tetszik meg minden, de nem olcsó azért, föleg a dual motoros változat, viszont néztem több márkát is (nem egyszerű a választék) Kugoo G2 max, g-booster, inokim quick 4 (super).
A mantis jobban bejött (mert eddig csakt azt probáltam és láttam élöben), de jobb volna valami olcsobb beszerezési forrás. A G2 pro 276 ba kerül de kisebb a megtehető km (föleg ha azt nézük hogy majdnem 100kg vagyok igy még kevesebb lesz), G-boosterböl találtam egy 338-árt utánvételest, viszont nem tudom v. menyi vagy egyáltalán van valami eget rengető külömbségek a verziók között? Aztán még ott az Inokim Q4 anak tetszik a kijelzője, de nem hiszem hogy 400+ megér az a roller.
Szerintetek melyik legyen? A G-booster az nagy hatotáv és viszonylag stabilnak tünik (nem megyek vele terepre max kiprobálom valahol), G2 pro az 130kb szóval arra még lehet felszedni kg vagy egy nagyobb batyút a nyakamba veszek azt utána is el bír talán. A másik 2 meg már más árban is vannak és szerintem mind beázik enyi pénzért. -.-
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok.
Én is végre eljutottam arra pontra hogy e-rollert vegyek, viszont a szabadidős kártyáról vennék szívesebben (400+k).
A gond az hogy "normális" rollert nem találtam amit abból a pénzből tudnék venni (igazából nagyon webshopot se találtam).
Amiket néztem sajnos olyan itthon nincsen (mért is lenne) Janobike t10/t85 és társai.
Mit tudok ajánlani?
Majdnem 100kg vagyok, jó volna olyan ami nem 50km tud meg tenni és azért nem 45km/s a max sebbesége. Van ilyen még ha ki iss kell potolni vagy ki lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged