Új hozzászólás Aktív témák

• monchichi20

aktív tag

Sziasztok,
    Ma volt szerencsém megnézni egy Mantis de csak egy 8-ast.
    Tetszik meg minden, de nem olcsó azért, föleg a dual motoros változat, viszont néztem több márkát is (nem egyszerű a választék) Kugoo G2 max, g-booster, inokim quick 4 (super).
    A mantis jobban bejött (mert eddig csakt azt probáltam és láttam élöben), de jobb volna valami olcsobb beszerezési forrás. A G2 pro 276 ba kerül de kisebb a megtehető km (föleg ha azt nézük hogy majdnem 100kg vagyok igy még kevesebb lesz), G-boosterböl találtam egy 338-árt utánvételest, viszont nem tudom v. menyi vagy egyáltalán van valami eget rengető külömbségek a verziók között? Aztán még ott az Inokim Q4 anak tetszik a kijelzője, de nem hiszem hogy 400+ megér az a roller.
    Szerintetek melyik legyen? A G-booster az nagy hatotáv és viszonylag stabilnak tünik (nem megyek vele terepre max kiprobálom valahol), G2 pro az 130kb szóval arra még lehet felszedni kg vagy egy nagyobb batyút a nyakamba veszek azt utána is el bír talán :D. A másik 2 meg már más árban is vannak és szerintem mind beázik enyi pénzért. -.-

Új hozzászólás Aktív témák