- Garmin topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok,
Ma volt szerencsém megnézni egy Mantis de csak egy 8-ast.
Tetszik meg minden, de nem olcsó azért, föleg a dual motoros változat, viszont néztem több márkát is (nem egyszerű a választék) Kugoo G2 max, g-booster, inokim quick 4 (super).
A mantis jobban bejött (mert eddig csakt azt probáltam és láttam élöben), de jobb volna valami olcsobb beszerezési forrás. A G2 pro 276 ba kerül de kisebb a megtehető km (föleg ha azt nézük hogy majdnem 100kg vagyok igy még kevesebb lesz), G-boosterböl találtam egy 338-árt utánvételest, viszont nem tudom v. menyi vagy egyáltalán van valami eget rengető külömbségek a verziók között? Aztán még ott az Inokim Q4 anak tetszik a kijelzője, de nem hiszem hogy 400+ megér az a roller.
Szerintetek melyik legyen? A G-booster az nagy hatotáv és viszonylag stabilnak tünik (nem megyek vele terepre max kiprobálom valahol), G2 pro az 130kb szóval arra még lehet felszedni kg vagy egy nagyobb batyút a nyakamba veszek azt utána is el bír talán
. A másik 2 meg már más árban is vannak és szerintem mind beázik enyi pénzért. -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A másik 2 meg már más árban is vannak és szerintem mind beázik enyi pénzért. -.-