- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Hello!
Januárban tervezek venni egy rollert, nagyon megtetszett. pár kérdésem van:
1. Az Oxelo Town 9-et néztem ki, semmi bajom nincs vele, de tudtok még ehhez hasonló méretűt/kinézetűt ajánlani? A kézifék nagyon fontos
2. Mennyire "bámulós" cumó? Pl mennyire néznek meg ha egy ilyennel felpattanok a buszra/metróra, stb?
Nem fogom ezért nem megvenni, magasról teszek rá, nekem ez a leglogikusabb eszköz Budapestre, csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak 
3. Gondolom van pár kopó alkatrész benne. A Town 9-hez be lehet szerezni utólag alkatrészeket?
4. Utcán lelakatolva mennyire merjem otthagyni? Itthon meg melóhelyen nincs gáz, van pince, melóhely meg agyon van biztosítva kamerákkal, beléptető rendszerrel, stb, de pl egy Tesconál nem viszik el 20 perc alatt? Mennyire biztonságos ez a lakatos megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűnyíró topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem fogom ezért nem megvenni, magasról teszek rá, nekem ez a leglogikusabb eszköz Budapestre, csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak