- Külföldi SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kront
tag
válasz
Thunderzolee #24606 üzenetére
Kösz. A "tömör gumis" közé soroltam az öntömítő zseléset. (tudom, nem az) A lényeg, hogy ne kelljen kínlódni a belsővel. (Endurozom, sajnos van tapasztalatom vele.) Ezek szerint még nehezebbet kell választanom, hacsak nem vállalom a kínai E-TWOW importot. A 10"-t a kényelem miatt választottam, itt azt olvastam, hogy a kis kerék nagyon kemény. Gondolom 8.5"-nak, telóval meg a tömege menne fel.
Azért így már látszik, miért olyan brutál drága (itthon) az E-TWOW. Mindazt tudja, amit szeretnék, és még könnyű is. -
Kront
tag
válasz
Peaceliker #24601 üzenetére
Azért itthon nem nagyon fér bele a 300-ba, Alitól meg félek egy kicsit egy ekkora vasat helyi garancia nélkül... +Áfa + vám. De a 13 kg tényleg nagyon jól hangzik.
-
Kront
tag
Sziasztok. Visszaolvastam pár száz HSZ-t, úgy látom nem lehetetlen, amit keresek. Semmi tapasztalatom nincs. Mit ajánlanátok?
Ami biztos:
- 20 éves lány, 165 cm 55 kg.
- 10" tömör kerék.
- Ne legyen gondozásigényes.
- Pécs, így akadnak dombok.
- Alkalmi iskolába járás. Ilyenkor napi 10-15 km város.
- Hekkelési igény nincs. 20/25 km elegendő.
- Sajnos cipelni is kell épületből ki-be, így a fentieken belül egy sportos lány tudja kézben is vinni.
- 300-ig elmehet. Persze csak ha kell...Xiaomi 4 pro? Vagy van könnyebb megbízható szerkezet a fenti paraméterekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged