- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkari
csendes tag
Sziasztok!
Ninebot G30 tulajoktól kérdezném első sorban, de minden segítséget szívesen veszek.
Szóval, kicseréltem a hátsó gumit, mert 7800 Km után már ildomos, De sajnos egy kis szakaszon nem fekszik fel a külső peremre a gumi. Próbáltam kb. 5 Bar-ig nyomni, de nem ugrik ki/fel. Ilyen helyzetben volt már valaki? Mit tanácsoltok, mennyire fújjam, hogy felugorjon a helyére vagy mi lehet a megoldás?
Köszönöm előre is. -
kkari
csendes tag
Sziasztok! Elsősorban G30P tulajoktól kérdezném, de bárkitől jöhet infó: milyen nyomás a megfelelő a gumikban? Azt olvastam a használati utasításban, hogy 32-37 psi ( kb. 2.5 bar )
Így használjátok? Külföldi oldalakon 55 psi-t ajánlanak ( 3.7 bar kb.) Nem sok az egy kicsit, bár a gumira is max annyi van írva... -
kkari
csendes tag
válasz
Peaceliker #17349 üzenetére
Köszönöm
-
kkari
csendes tag
válasz
Peaceliker #17347 üzenetére
Köszönöm részletes válaszod.
Nem állna egyáltalán, mert napi szinten fogom használni 2x14 km távolságra munkába járásra.
Sajnos nem tudom mérni az általad írt értékeket, de akkor ha jól értem töltsem nyugodtan 100%-ig? Ha tovább marad rajta az gáz?
A lehető legtöbbet szeretném kihozni az akkuból...
Láttam a FB-on olyan rollert amibe 15000 km-t tettek... azt vajon hogyan töltötték? -
kkari
csendes tag
Sziasztok!
Új G30P tulajként szeretném megkérdezni, hogy milyen töltési taktikát használtok? Tényleg nem szabad 100%-ra feltölteni és 10-20% alá nem célszerű menni?
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- OLED TV topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 10 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged