- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeromosi
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Ez a tömítés mit takar? A roller melyik részét, és mivel kell tömíteni?
Bocsi az alap kérdésekért
A razor e300 és a KIANO Cavion City GO.-ról mi a véleményetek?
100 e alatt milyen itthoni forrásból beszerezhető elektromos rollert javasoltok?
A korábban emlitett s1 rollert itthon be lehet szerezni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
-
Dr.Zoo
őstag
A roller egy joghézag, kb. teljesen mindegy milyen motorral van szerelve.
Még nem volt szerencsém közegekhez, pedig mentem Budapest belvárosában mostanában.
Emberekre figyelj, mert 30-ról 0-ra a Te tömeged plusz a roller tömegét kell fékezni.
Néhányszor volt, hogy le kellett ugranom róla, mert a telefont nyomkodó, fülhallgatót az agyába dugó, azt maximum hangerőn hallgató keresztbe fordult előttem. -
pchris
tag
Tömítés nincs az akku fedele és a váz között, de az enyémben már legalább az akkupakk nem lötyög, mert az oldalára egy vastag öntapadós ragasztócsíkot raktak. Amikor megrendeltem rögtön rendeltem hozzá egy ilyen tömítőpasztát. Gyakorlatilag fekete sziloplaszt, amit autó/motor javításban használnak. Most használtam is. Vigyázni kell, hogy a kábelek kivezetésekor a tömítő gumi jól kerüljön vissza a helyére, és a kábelek lazák legyenek. Illetve a kijelző fedelét is letömítettem, ha már kibontottam a pasztát. Nem hiszem, hogy nagy esőben valaha is használva lesz, de legyen megcsinálva.
-
pchris
tag
-
berobi78
tag
-
berobi78
tag
Én szintén geekbuying, 96e forintra jött ki.
Fék szerintem vállalható, az oxelo 9 EF sem lassul jobban, csak ott kisebb a sebesség. Én 70 kg vagyok. A hátsó lábféket egyszer kellett használnom, egy nagyon meredek utcán lefelé. Mágnes fékkel is gyorsult, de tényleg extrém meredek volt az utca. De nem is az igazi. Elég vékony a hátsó kerék, hiába blokkol, sok fekhatása nincs. Illetve műanyag az a rész amit hozzá szorít az ember a lábával a kerékhez.Ja, végsebességnél is lehet tolni satuféket nem fogsz vele perecelni
-
pchris
tag
Beszerzési forrás esetemben ez volt. Lengyel raktárból tréfamentesen 330$.
Én írtam, hogy szerintem gyenge, de esetemben a jelentős mozgatott tömeg mozgási energiája is közbejátszik (115kg+). A 35 kilós fiammal kívülről nézve jól lassul. És ott van még a taposható hátsó fék is. Ésszel használva szerintem lehet vele biztonságosan közlekedni. De majd nyilatkoznak azok is, akik napi szinten régóta használják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest