Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
válasz
krooarbo
üzenetére
Bocsánat, de nem volt időm elöbb válaszolni. Nem terheltem a kormányt, elötte elkezdett mozogni és szerintem ha akkor utána húzoka kapocsnál ez talán nem történik meg, de kitudja. Nagyon gáz, vékony a cső. Sajnos a Monorim cső amit ajánlottak, tökre jó lenne, csak a kormány nem ovális hanem kerek, így nem kompatibilis. Írtam a supportnak, most videót kértek, küldtem nekik. Meglátjuk mi lesz.
Sokan vásároltak itt ilyen rollert, eddig csak én írtam, hogy baj lett vele, reméljük ez így is marad. Egyetlen hibáról nem szabad rögtön teljes véleményt alkotni. Halottam én már törött kormányrudról nagyon drága rollereknél is. Sajnos ezt megszívtam. De pont azért akarom megcsinálni, mert nekem bejött - na nem az hogy eltörött. Kényelmes volt és a 10" kerék sokkal jobb menetbiztonságot adott mint a 8,5"-s. Persze most agyalhatok, hogy szerzek kör alakú kormányrudat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest