- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
#29810176 #239 üzenetére
A felsoroltak közül csak HÉV-en lehet tudtommal biciklit szállítani.
Na az mondjuk nagyon nem mindegy, mert a beton lapokból kirakott út feltételezem vízszintes és max a lapok találkozásánál van pár mm hézag, míg a macskakő teljesen egyenetlen, mivel maguk a kövek sem vízszintes felületűek és simán van 1-2cm hézag köztük.
Látatlanban sajnos nehéz megmondani, hogy mennyire lenne oda kényelmes egy roller, ezt csak te tudod megítélni, hogy pontosan mennyire gázos az adott útszakasz. -
Ragnar95
félisten
válasz
#29810176 #236 üzenetére
Rossz minőségű útra én semmiképp nem ajánlanám a rollert, mivel biciklivel se feltétlen egy élmény, rollernél meg a jóval kisebb kerekek miatt sokkal rosszabb az egész. Gödrökbe nem ajánlatos belemenni, mivel a legtöbb rollernek <10cm a deck magassága, ergo már a 10centis gödörben is fennakadhatsz vele.
A macskakő miatti rázkódást pedig sokkal rosszabbul nyeli el a roller, ergo jóval kellemetlenebb macskakövön rollerezni, mint biciklizni, mert rázkódik a deck is, meg a kormány is erősen.
Mindenképp ki kéne próbálnod az említett modelleket legalább boltban, mert személyes tapasztalata nem hiszem, hogy bárkinek is lenne itt nem tömör kerekű rollerrel, hiszen ezek elég ritkák. -
maci25
aktív tag
válasz
#29810176 #234 üzenetére
Szia!
Ha jól látom ez nem teleszkópos elöl. Az enyém teleszkópos. A teleszkóp szerintem pont annyit ér, hogy lehet használni döcögősebb úton is. Macskaköre hasonlító utcába rollereztem minap, hát mit nem mondjak nem volt egy nagy élmény. Csattogott rendesen,+ a macskakő rengeteg energiát felemészt a lendületből.
Tömlős kerekű rolleren én még nem álltam, de tartok tőle így látatlanba, hogy sokat romolhat a gördülési tényező.Ami biztosan + , hogy tárcsafékes.
Nincs teleszkóp, viszont van tömlős kerék elől + hátul. Ez csak próba + használat során derül ki
Hát még talán annyit, hogy nekem biztosan nem fért volna bele + 12k LelkilegÍgy is lámának éreztem magam amikor a pénztárnál 40k fizettem 5 kg alumíniumért + némi műanyagért 36 évesen
(utólag is azt mondom, hogy maximálisan jól döntöttem )
-
Ragnar95
félisten
válasz
#29810176 #234 üzenetére
Ez a modellt nem próbáltam még, de Oxelo Town EF9-et 40k-ért kapsz és ebben az árkategóriában annál jobb vétel nem igazán van. Mondjuk a felfújható gumik nagyon egyenetlen útszakaszokra jobbak, mint a tömörek, illetve a tárcsafék is elég jó, bár szükségesnek semmiképp nem nevezném.
Az EF9-en nem tárcsafék van, emiatt ha max sebességről kell megállni, akkor van pár méter a féktáv, tárcsafékkel valószínűleg ez kevesebb, de ez csak akkor igazán életbevágó, ha járdán tervezed használni, ahol sok a gyalogos, bár 900m-en nem igazán számít az a kis sebességkülönbség, így szerintem simán belefér, hogyha kicsit lassabban kell menned, hogy biztosan meg tudj állni.
A felfújható gumi+tárcsafék előnye még esős időben jön elő, főleg csúszósabb felületeken (macskakő pl), szóval tényleg azon múlik, hogy megéri-e ez a modell a felárat, hogy hol fogod használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged