- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kabalababa #28433 üzenetére
A G2 E-nek 25 a tervezési sebessége.
Csak a global verziónak 35, de nem az a jellemző.
Akinek meg global van, tudta mit vállal. -
h1mpi
félisten
válasz
kabalababa #28433 üzenetére
"Kicsi: max 25 km/h, max 1000W, max 35 kg. Nagy: minden értéke nagyobb"
És itt jön a trükk, hogy ha minden értéke nagyobb. A Nami Burn-E rollerem 2x1500W, 47 kg, de hivatalosan 25 km/h. Tehát nem kell lemennem az úttestre. Sőt, minden EU-ba behozott rollernek le lehet korlátozni a sebességét 25 km/h-ban. -
h1mpi
félisten
válasz
kabalababa #27601 üzenetére
Komoly, köszi! Ez a minőség nekem több, mint elég. Azért is jó egy ilyen GoPro, mert, ha leszerelem még sok más szituban is használható.
-
válasz
kabalababa #26370 üzenetére
A budai rakparton szoktam belefutni olyan biciklisekbe, akik szerintem kb 40-el tekernek. Pedig úgy ahogy mondod, 20-al lehet menni, és ráadásul sok helyen olyan szűk az osztott gyalog-és kerékpárút, h nem férni el gyalogosok, és esetleg szembe jövő kerékpárosok között.
Ugye a rollerrel 50-el is tudok ott menni, de ha gyalogoshoz, kocogóhoz, másik kerékpároshoz érek, akkor 20-ra le szoktam lassítani. Mert ez a normális szerintem, h nem előzöm meg 50-el a kocogó embereket. kerékpárosokat.
Na és megesett már, h addig addig jött mögöttem egy-egy kerékpáros, h inkább félreálltam, h menjen, mert hiába előztem meg, mivel én rendszeresen lelassítottam 20-ra, folyton utolért, többen rám is csengettek, h ne akadályozzam a haladásban.
Most az ilyennel is mit lehet csinálni?
Hiába szólok neki, h ember, ne csengessél már, hát azért érsz folyton utol, mert én lelassítok 20-ra, ha jön valaki, te meg nem, azt ezért érsz utol.
Pár ilyen vitám után már minek szónokoljak, sokszor még a fülük is be van dugva, a fején kéne a fixijét szétverni, h megértse, h ez a kerékpárút szakasz nem az a hely, ahol ő 30-40-el száguldozhat. -
pescara
aktív tag
válasz
kabalababa #26370 üzenetére
Teljesen mas a kerekpar a kerekmeret miatt. Kerekparral nem fogsz egy kavics vagy godor miatt 5 meterrel odebb a szembesavban a busz ala esni, ahhoz nagyon reszegnek kell lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest