Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
-
tutis
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
[link] nekem ilyen van, ez tuti bármekkora vastagságra rá lehet tenni
-
Reggie0
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Majd hasznalat kozben kitancol
Szivatosak ezek a csavarok, ember nem is gondolna, hogy szet tudna esni, de persze megtortenik.Tipikus tervezesi problema ezeknel a rollereknel, hogy acel csavar megy alu vazba es termeszetesen igy a vazban levo menet szakad meg eloszor. En ezekett a csavarokat 1.5Nm-re szoktam lehuzni, ugy kb. vegtelenszer szerelheto marad, de tart is.
-
Jozsó
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Én szerdai napon rendeltem, közbejött a hétvége, hétfőn szállították ki.
-
dzsidzsas
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nekem 3 nap altt küldték. Ha ideges vagy, a honlapon tudsz nekik írni. Válaszolnak.
Aki rollert venne, tegye meg hogy megnéz pár teszt videót, mert van időnként benne olyan ami segít választani. Én azért választottam az OKAI Neon Lith-ot, mert szerintem jobb a fék mint a konkurenseknél és ami fontos, de szinte alig van róla infó. 20Nm a nyomatékja, a másik kettő roller 16 és 18 volt ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szivatosak ezek a csavarok, ember nem is gondolna, hogy szet tudna esni, de persze megtortenik.