- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IntelGsm #12602 üzenetére
Sajnos nem ismerem a termékeket, így nem tudok hozzászólni.
Ez lenne a véleményem, de ez meg nem releváns:
1. Az Essentialról azt olvastam/láttam videókban, h pont nem egy erőgép, pláne egy 100+ kilós embernek.
Ez nem azt jelenti, h eltörik, nem, ezek nem törnek el, nem erről van szó, egyszerűen csak a hatótávja lejjebb csökken ekkora súlytól, plusz pl. már egy kisebb emelkedőn is lelassul.
(A Xiaomi Youtube csatornáján összehasonlítják a rollereiket.)2. Ha ez a Sencor ugyanaz a Sencor, ami a konyhai robotgépet is, meg a belépő szintű TV-t gyártja, akkor én megint csak nem vennék magamnak, mert semmit se veszek ami "Sencor", mert számomra a Sencor nem gyárt olyan minőségű terméket, ami az én igényeimnek megfelelne.
Nem a sznobság beszél belőlem.
A Bosch konyhai turmixgépem pl. nem rezeg amikor turmixolok vele, és halk is, igaz, "picivel" többe kerül, mint egy Sencor turmixoló. Viszont a munkahelyemen a lányok olcsót akartak venni, meg narisarit (narancssárga), ezért Sencort vettek, így tapasztaltam meg, h a Sencor turmixolót inkább vibrátornak kéne használni, mert úgy rezeg használat közben, h komolyan mondom, belefájdul a kezem a vibrálásba, illetve kb az egész iroda hallja, ha használja valaki, olyan üvöltve működik.
Ugyanez a kávégép is, lassabban lesz üzemkész, és hangosabban működik, mint egy márkásabb masina.
Ettől függetlenül ez a roller lehet még jó.Csak azért ajánlottam azt a Mi 3-ast, mert én is itt a topicban olvastam, és láttam, h Xiaomit is írtál. 109ezerért meg megéri kipróbálni, aztán ha nem jó, még mindig el lehet adni kb beszerzési áron, mert idehaza ~150ezertől kezdődnek ezek.
-
válasz
IntelGsm #12585 üzenetére
Ez nem jó esetleg?
itcafe.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_12501-12501.htmlÁrban ugyanott lennél.
Keress róla teszteket, Youtubeon is van pár ~10 perces videó róla, összehasonlítják pl. az Essentiallal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ASUS TUF Gaming F16
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest