- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
eddie17
üzenetére
Ha a síelőknél és a vadászoknál megoldották hogy ne fázzanak, akkor rolleren is meg lehet oldani. (Vadászokat azért írtam, mert ők nem mozognak, csak órákon át gubbasztanak a vadlesen és várják az állatokat.)
Én nagyobb hideget elviselek a rolleren, mint amennyire hidegnek hajlandó lennék kitenni a rollerjeimet. Mechanikai alkatrészeknek sem tesz jót a hideg. Rideggé válnak.
Az abroncs is felkeményedik, tapadása csökken. -
heavygrip
senior tag
válasz
eddie17
üzenetére
Hatótávban bírnia kell még téli hidegebb időben is, kérdés én bírom-e
Na igen, a roller az bírni fogja, nekem 10-15%-ot esett az akkumulátor használata téli időszakban, de még így is maradt 20% hazáig szóval így is meg járom egy töltésből.
A másik része a dolognak hogy mocsok hideg van úgy álva a rolleren két város között meg pláne egy északi széllel társulva...finom érzés

Jól be kell öltözni amúgy. Nekem van sí kabátom (vagy mi,nem engedi át a szelet), aztán az megvéd, inkább az arcom és a lábam fázott. Míg tekertem nem volt baj pikk pakk be melegedtem (nyilván nem is öltöztem fel ennyire), de így tehetetlenül ha nem öltözöl fel tolás lesz belőle
DigitXT
uhh,basszus, ilyet se láttam még. Komoly, még elég tetszetős 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3800, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

uhh,basszus, ilyet se láttam még. Komoly, még elég tetszetős