Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
AI-trollok mindenhol vannak, te is ezt csinálod. Elkezdesz okoskodni, mintha nekem bármi újat mondanál. Hülyének nézel, mintha neked feladatod lenne, engem megvédeni a géptől. Unalomig elcsépelt közhelyeket harsogsz.
Végül mégis kénytelen vagy beismerni, hogy a válasz korrekt. Miután a kérdést direkt úgy fogalmaztam meg a gép számára, ahogy én azt szándékosan irányítani akartam. Nem azért, hogy te kimagyarázd nekem, én mit és miért csinálok. Ezt nyugodtan rám bízhatod!
Próbáld azt tekinteni, ami alapvető cél lett volna. Olyan tudás és információ átadása, ami az elektromos roller használóit terelheti arra, hogy nem csak várja bambán a balsors bekövetkeztét, hanem esetleg tehet is ellene?
Ennek érdekében úgy használtam a mesterséges intelligenciát, hogy azt én a saját tudásommal valóban irányítottam és ha hülyeséget írt volna, azt nem adom át!
Elég az AI-gáncsoskodókból! Értelemmel használva a gép tudást ad át, ott vannak a megjelölt források, azt is átnyálazhatod. Nem kérek ilyen okoskodást, ne nézz ennyire hülyének! A tartalmat nem tudod vitatni, így a számítógépet is felesleges kritizálni, ha egyszer jól válaszolt, és egyre jobb is lesz a jövőben, a károgók dacára.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest