Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Emunem

őstag

válasz pusszycat #34666 üzenetére

Nekem lent az elötérben (házban lakom). ott eléghet magának, minden éghetö dolog kb 3m-e van töle.
    Szerintem nagyon sokan ott tartják, lopásveszély miatt. Csak annyira biztonságos, amennyire mostoha vagy a rollerhez. (véleményem szerint) Ha nem nyomod full kreténben a használatát (ahogy sokan teszik, mert nem értik a müködését, analfabéták, gyerekek, vagy eleve tipikus fogyasztóizombi), akkor nincs oka kigyulladni a gagyi kínainak se. Ha túl melegszik a töltö, azt észre veszi egy normális ember, és nem tölti tovább vele. meg hasonló dolgok. De ha odeveri az alját, meg redneck módon használja, akkor magára vessen. Autóval se roncsderbizünk tökön-paszulyon át, hogy szakadjon el a fékcsö, aztán meg sírunk a nagy világba, hogy hülye autónál nem fogott a fék, ezért mentem bele valakibe.
    te gondos gazda vagy, elvileg kicsi az esélye, hogy baj legyen. De preventive vennék egy jó minőségű füstjelzöt, amit mellé tennék. (ha nem dohányzol) Elöször füstöl, aztán kb 0,5-2 perc múlva csak gyullad ki. (ahogy én néztem videókat ebben a témában) De biztosan van ebben jártasabb ember is, mint én, azt is hallgasd meg. ;)

Új hozzászólás Aktív témák