Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
Nekem lent az elötérben (házban lakom). ott eléghet magának, minden éghetö dolog kb 3m-e van töle.
Szerintem nagyon sokan ott tartják, lopásveszély miatt. Csak annyira biztonságos, amennyire mostoha vagy a rollerhez. (véleményem szerint) Ha nem nyomod full kreténben a használatát (ahogy sokan teszik, mert nem értik a müködését, analfabéták, gyerekek, vagy eleve tipikus fogyasztóizombi), akkor nincs oka kigyulladni a gagyi kínainak se. Ha túl melegszik a töltö, azt észre veszi egy normális ember, és nem tölti tovább vele. meg hasonló dolgok. De ha odeveri az alját, meg redneck módon használja, akkor magára vessen. Autóval se roncsderbizünk tökön-paszulyon át, hogy szakadjon el a fékcsö, aztán meg sírunk a nagy világba, hogy hülye autónál nem fogott a fék, ezért mentem bele valakibe.
te gondos gazda vagy, elvileg kicsi az esélye, hogy baj legyen. De preventive vennék egy jó minőségű füstjelzöt, amit mellé tennék. (ha nem dohányzol) Elöször füstöl, aztán kb 0,5-2 perc múlva csak gyullad ki. (ahogy én néztem videókat ebben a témában) De biztosan van ebben jártasabb ember is, mint én, azt is hallgasd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest