- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
olaszok voltak, mondta is... (ismerjük a lambo/ferrari szokást is, hogy öngyulladósak, stb...)
-
DigitXT
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ilyen ívelt küllős kereket kerülni kell, mint a leprást. A második képen lévő kerék megfelelő.
Köszönöm!
Bár előbb tudtam volna, akkor eleve rendelhettem volna a jobb kereket is. Gondoltam nem kockáztatok, legyen ugyanolyan, mint a gyári. Aztán amikor széttört, hát... Összeraktam ugyan a gyári kerékkel, de aztán mégis megrendeltem az erősebb verziót.
Nem örülnék, ha bárki alatt újra széttörne jeligére... Nem mellékesen: szélesebb az új felni, így a PMT gumi is jobban ül rajta. Masszívabbnak néz ki.
Nem azért, stabilan futott úgy is, amíg a földbe nem álltam vele, bár 60 km/h fölött már istenkísértésnek tűnt a haladás.)Ui: csak egyszeri kísérlet volt a 60V akkuval, azóta azt már eladtam egy gokartba.
(Ugyanoda került a G300 vezérlő is, szóval most már szolid 36V-os, és 1500W maximum.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Bár előbb tudtam volna, akkor eleve rendelhettem volna a jobb kereket is. Gondoltam nem kockáztatok, legyen ugyanolyan, mint a gyári. Aztán amikor széttört, hát... Összeraktam ugyan a gyári kerékkel, de aztán mégis megrendeltem az erősebb verziót.
Nem örülnék, ha bárki alatt újra széttörne jeligére... Nem mellékesen: szélesebb az új felni, így a PMT gumi is jobban ül rajta. Masszívabbnak néz ki.
Nem azért, stabilan futott úgy is, amíg a földbe nem álltam vele, bár 60 km/h fölött már istenkísértésnek tűnt a haladás.)
(Ugyanoda került a G300 vezérlő is, szóval most már szolid 36V-os, és 1500W maximum.)