Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
PROHARDVER! témák

IT café témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

heavygrip senior tag válasz  pusszycat

üzenetére pusszycat

üzenetéreKöszike a tapasztalást.     
 Jövő héten veszek Bar mérőt illetve egy normális fújtatót, aztán én is nézem 1-2 havonta.
 A Xiaomi 4 asszem 4-5 hónap után engedte egy kicsit a levegőt, elég sz*r az út Dorogig - pattogott szegényke - és abból vettem észre hogy kezdett komfortosabb lenni az utazás Nem sokat engedett végülis asszem ilyen 0.2 bar körül, bár ezt a fentebb prezentált aktuális fújtatóval néztem, ami lehet nem fedi a valóságot Nem sokat engedett végülis asszem ilyen 0.2 bar körül, bár ezt a fentebb prezentált aktuális fújtatóval néztem, ami lehet nem fedi a valóságot  
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo csomagban
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
Üzleti előfizetők hirdetései
	- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem sokat engedett végülis asszem ilyen 0.2 bar körül, bár ezt a fentebb prezentált aktuális fújtatóval néztem, ami lehet nem fedi a valóságot
 Nem sokat engedett végülis asszem ilyen 0.2 bar körül, bár ezt a fentebb prezentált aktuális fújtatóval néztem, ami lehet nem fedi a valóságot