Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wine
csendes tag
válasz
#07746304 #2967 üzenetére
Nálunk mindenben az a motiváció, meg a lopás, az útdíjakból már mindenhol tükörsima útnak kéne lenni, ma is megyek bicikliúton 20 körül, tök sima, aztán a semmiből egy olyan kátyú, ami felőlem nem látszott, esni nem estem de csattant a kormányoszlop rendesen... Egy akármilyen kocsi átírás áráért kapsz egy rollert...
-
Tin
veterán
válasz
#07746304 #2967 üzenetére
Sehogy, nem kell rendszam ra, hulyeseget irt a poszter. Kell hozza eKFV, vagyis tipusengedely, ami az adott tipusra vonatkozik, es ez alapjan kothetsz ra biztositast, ami 20-30€ egy evre (nem tudom pontosan), kapsz egy matricat, es azt kell felragasztani a rollerre. Ezt erthette felre a srac.
De egyelore nem nagyon van engedelyezett roller, mert nyar elejen lepett eletbe a torveny, es nem birtak meg legyartani. Nemet mediamartkban van csomo tipus, de ami "straßenzugelassen", tehat engedelyett, az legkorabban szeptembertol elerheto csak.Nem lehetetlen, megveheted, de kozuti forgalomba nem mehetsz vele. Szerinted miert adtam el a torveny megjelenese utan azonnal a Kugoo S1-et? Ja igen, es 500W a felso hatar, illetve 1400W, de csak ha a teljesitmeny 60%-at egyensulyozasra hasznaljak. A sebesseglimit 20 km/h.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest