Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Yettel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Persze, én is levettem egy ilyen mutatóujjas szarról a kart, majd a félmarkolatos gázkar vezetékét beforrasztottam a NYÁK-on a hall szenzor helyére, probléma megoldva...
Nekem igazából nincs problémám a mutatóujjas gázzal, de lehet kipróbálom ezt a félmarkolatost.
Nyilván nem triviális bekötni egy másik gázkart a gyári helyére, kell hozzá minimum egy forrasztópáka
Ezzel nem lesz gond, van egy jó pár forrasztópákám.
Ha meg tudsz tartani adott gázállást (nyélgáztól eltérőt mondjuk nehéz NEM félmarkolatossal), azt onnantól adott célsebességnek veszi, és csak emiatt kompenzálja, ha emelkedni kezd, mert el akarja érni a célt. Ez semmiben nem változna, ha az Arduino tartaná meg helyetted a gázt.
Na ezt sem gondoltam. Azt hittem, hogy adott gázhoz adott villany jár a motornak, aztán lejtőn jobban megy vele, dombra fel kevésbé.
Bizonyos modelleken úgy "kompenzálják" ezt a viselkedést, hogy a vezérlő ugyan érzékeli, hogy lenyelezted, csak van egy felfutási görbéje a gáz jelnek, ami mondjuk 2 mp alatt megy csak végig 0-100% közt, így nem fog hanyatt vágni indulásnál...
Valami ilyesmi beállítást tud gyárilag a Mantis, hogy mekkora nyomatékkal induljon: "P7 - Initial acceleration. 0=soft, 1=strong"
Egy darabig használltam a strong-ot, de aztán visszatettem a soft-ra. Jobb az akkunak, gumiknak, meg nekem is.
Lehet, hogy a gari megőrzése végett veszek egy másik LT01-es kijelzőt, és azt buherálom. A gyárit félrerakom. Azt esetleg lehet tudni, hogy a km óra állást a kijelző egységben tárolja, vagy a vezérlőből jön? Azaz az új kijelzővel nulláról indul a km, vagy látni fogom a régi óraállást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- BestBuy ruhás topik
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oral-B IO5 Duo fogkefe pakk
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítás DJI Mini 4 PRO gépekhez
- Update 12.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest