Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
válasz
donbig
üzenetére
Pontosan igy van szerintem is, a hordozhatosag a lenyeg, arra is lett kitalalva. Elsurranok vele a metrohoz, vonathoz, igy lehet sok idot nyerni, nem ugy, hogy 20-30 km-eket allunk szerencsetlen rolleren
Mondjuk en varosban hasznalom, ahol nagyon jol lehet kombinalni a metroval, vonattal, 10 percre van rollerrel az egyik metrovonal vegallomasa, onnan egy atszallassal max mindenhova eljutok es mar megyek is tovabb a rollerrel. Videken mas a helyzet, ott megertem, ha valaki nagyobb tavolsagokat is kenytelen megtenni, de akkor mar egyertelmuen egy motor vagy bringa a megoldas hosszu tavon. Ulve rollerezest en sem ertem, teljesen elrontja a sulypont elosztast, plusz a latotavolsagot is teljesen elveszted, sot teged sem latnak , kb mintha a foldon ulnel. -
alphamooncam
őstag
válasz
donbig
üzenetére
"A hordozhatóság viszont szerintem alapvető jellemzője lenne egy rollernek - a 12-15 kg még egy tini lány számára is megoldható, fel tud vele szállni tömegközlekedésre, stb"
Egy olyan vén fasznak, mint amilyen én is vagyok, mást jelent a hordozhatóság mint egy tininek.Az én hordozhatóságom kimerül annyiban, hogy max 50kg. hogy a félemeleten még be tudjam tuszakolni a liftbe.
Városi, vagy településközi tömegközledés szóba sem jöhet, arra ott a kocsi.
Haladva a korral, meg eleve olyan "motort" akartam, ami a nappalimban pihen, töltődik, amikor éppen nincs használatban. (február óta több majd 900km ment bele )
"Ezt az ülés dolgot végképp nem értem, én elég instabilnak látom - mondom úgy, hogy nem vezettem -, szerintem is számos élethelyzetben sokkal célszerűbb lehet egy kerékpár vagy egy motor, ha már a hordozhatóságnak lőttek. Alphamooncam kolléga járgánya már inkább egy űrhajóra emlékeztet, de kétségkívül dekoratív.
"Ülés dolog. Én pont az ellenkezőjét gondolom, szerintem sokkal stabilabb ülni, mint állni mozgó járművön. Lásd villamos, busz, roller...
Kerékpárhoz lusta vok, benyás motrot meg nem lehet tűzbiztonsági okból társasházba bevinni.
Más:
Ja meg még hiányzik a kétütemű szag meg az üveghang, fenyőfaszag nem annyira
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Alkoholista nevelde
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mondjuk en varosban hasznalom, ahol nagyon jol lehet kombinalni a metroval, vonattal, 10 percre van rollerrel az egyik metrovonal vegallomasa, onnan egy atszallassal max mindenhova eljutok es mar megyek is tovabb a rollerrel. Videken mas a helyzet, ott megertem, ha valaki nagyobb tavolsagokat is kenytelen megtenni, de akkor mar egyertelmuen egy motor vagy bringa a megoldas hosszu tavon. Ulve rollerezest en sem ertem, teljesen elrontja a sulypont elosztast, plusz a latotavolsagot is teljesen elveszted, sot teged sem latnak , kb mintha a foldon ulnel.
"