Hirdetés
- iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch Ultra - első nekifutás
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is

Új hozzászólás Aktív témák
- 

donbig
tag
válasz

pescara

üzenetére
						Hát igen. A roller nekem is még főleg azt jelenti, ami lábbal hajtós korában volt. Viszonylag egyszerű szerkezet, hordozhatóság. Oké, egyszerűségről már a legolcsóbb eszköz esetében sem beszélhetünk. A hordozhatóság viszont szerintem alapvető jellemzője lenne egy rollernek - a 12-15 kg még egy tini lány számára is megoldható, fel tud vele szállni tömegközlekedésre, stb. Ezt az ülés dolgot végképp nem értem, én elég instabilnak látom - mondom úgy, hogy nem vezettem -, szerintem is számos élethelyzetben sokkal célszerűbb lehet egy kerékpár vagy egy motor, ha már a hordozhatóságnak lőttek. Alphamooncam kolléga járgánya már inkább egy űrhajóra emlékeztet, de kétségkívül dekoratív.

Új hozzászólás Aktív témák
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
 - DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
 - DJI Mavic Mini Fly More Combo
 - DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
 - DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés

- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
 - Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
 - Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
 - Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest