Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Csapágy dolog az összes gépre igaz, hogy gagyi (pálcikákra is), de nem nyúlnék hozzá amíg nem szólnak. És ez általában azért több 1000km meg nem 1-2 nap.
Fék ugyan ez. Orra tudsz vele bukni, meg efék nélkül is több mint elég. Amíg nem fossa el magát simán jó. Szintén nem napok alatt jön majd ez.
Ezek azok a "ráköltöttem x 100 ezret" dolgok egy része amiket mondtam, hogy nem feltétlen indokolt.Helicoil dolog mondjuk lehet tényleg indokolt, azt el is felejtettem. Ez egy 5000ft os készlettel és 1 óra szabadidővel akár otthon is megoldható. Illetve igen , jogos, ezt elfelejtettem fibroflex vagy mi PU kell bele gyári helyett. Mondjuk gyári is elmegy sok 100 km t ha az ember könnyebb akkor lehet elég a gyári is, de ha cseréled onnantól örök élet.
Ez ami "feltétlen" kell wolfokhoz. Munka díjjal együtt szerintem 30-40e re tippelem, anyagában 15-20k kb
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest