Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
"Roller függő."
Meg sebesség, ahogy írta is.Alacsony sebességnél én is tudom egy kézzel vezetni, de nem szoktam "gyakorolgatni", h meddig bírnám elesés nélkül.
Max pl elindulás után eszembe jut, h a sapkát nem igazítottam meg, túl felfelé áll, a menetszél levinné, azt addig még egy kézzel tartom, míg a fejembe nyomom.
De PociAti amennyire a leírásaiból észrevettem, lassan, kényelmesen gurul csak, így neki könnyű. Ettől függetlenül nem írogatnék én se ilyeneket, h "simán lehet egykezezni", meg kanyarodási szándékot kézzel jelezni, mert ebből csaknem az jön le, h mindenki akinek ez nem megy, béna.
Pedig inkább arról van szó, h mások nagyobb sebességgel közlekednek, 25-höz közel inkább, mint 15-höz, akkor meg már inkább nem éri meg kockáztatni egy kézzel, pláne ha az egyébként jó minőségű aszfalt tele van megsüllyedésekkel.
Az utcánkban kifelé a város felé pl folyamatosan a szembe oldalon szoktam menni, mert azon a felén valamivel egyenletesebb az aszfalt. És ez egy pár éve átadott út. :/
Irányjelzésnél is jó lenne pl kereszteződésbe érve előre jelezni a szembe jövőnek, h merre fogok menni, de ahhoz alacsony sebesség kellene, viszont az meg csak közvetlenül a megállás előtt adott. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest