Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
 - Apple Watch
 - iPhone topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Okosóra és okoskiegészítő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

User05

üzenetére
						Nekem is G2 MAX-om van, nincs vele gond(én is 100.kiló felett vagyok) Megy mint a golyó pedig csak 2.es fokozatban használom, de így is közel 50.et megy alattam! 3as módba még fel sem tettem, pedig mentem már vele elég nagy emelkedőkön is!
Egyetlen gyenge pontja van, a gagyi mechanikus tárcsa fék, azt érdemes kicserélni egy 4.dugattyús olajosra, nemrég cseréltem rajta így teljesen más élmény használni!
Ami még mellette szól hogy rendkívül jól testre szabható a vezérlése: 5.fokozatban állítható motorfék, 5.fokozatban állítható a gyorsulása is, tempomat, és a motor teljesítményét(0-100%) is tudod állítani 1%on ként, ha kezdetben soknak éreznéd az 1000W ot

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
 - DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
 - DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
 - DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
 - DJI RC RM-330 drón távirányító

- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
 - Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest