Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 1 VII Japán
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
geryboro
üzenetére
"ha hasonló lesz, mint a drón szabályozás, akkor beszoltuk.
"
Sosem drónoztam, így nem tudom mire gondolsz.Igazából nem értem hogy mi a baj SMKP-rollerrel.
Kap jogi keretet.Mindenki tudja hogy mi vonatkozik rá. Nem kell műszakiztatni, nincs rendszám ( értitek
) Állambácsi nem szed sápot.Előnye lenne, hogy műszakilag és biztonságtechnikailag is fejlődne a kategória . Nagyobb kerék,tiltott járdahasználat, bukósisak szabályozása stb. Ezzel együtt megemelném a sebességhatárt 50km/h-ra egységesíteném, hozzáigazítanám a többi közlekedőéhez. Korhatár kérdéses mennyi. Szvem szerint 18 alatt nem engednék forgalomba senkit.
Pálcika rollerre is lenne szabályozás az elképzeléseim szerint, de ott könnyítés lenne, hogy kivennék a SMKP kategóriából, nem kéne bukó, lehet járdán menni, nincs korhatár, de korlátozva lenne a teljesítmény valamit-valamiért.
Fogalmam sincs, hogy az aki majd megalkotja a roller szabályt, használt-e valaha is rollert. Lehet bőven szívás belőle, ebben igazad van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
) Állambácsi nem szed sápot.