Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Huawei P30 Pro - teletalálat
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Itt fel vannak sorolva a Segway gyerekeknek szánt modelljei:
https://prohardver.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_17871-17871.html - 

Az Etwow booster év végéig baromi nagy akcióban van, 380e helyett 300e, szerintem iszonyat jó vétel. Etwow-nál be lehet állítani, hogy max. 6km/h-val, 20 km/h-val, 25 km/h-val, vagy korlátozás nélkül menjen. Gyereknek beállítod a 6-ot, és jónapot. Gyaloglási tempó, simán mész utána.
Ha gyerek rollert veszel, azzal te biztosan nem mész. Ezzel viszont igen. Nők is ezt a booster típust szeretik. Férfiaknak 100 kg környékén már nem igazán ideális, ahhoz már GT kell, de az meg gyereknek már egyáltalán nem jó, pláne nem hat évesnek. (Tudom, mert az én gyerekem is hat éves.)
 - 

Peaceliker
addikt
Etwowokra nézz rá. Annyi, hogy ne mutasd meg neki, hogy lehet sebesség fokozatok kötött váltani, mert azok a gépek szokásostól nagyobb tempóra képesek maxon

Könnyű gépek, ha mégis tolni kell gyerekkel együtt, akkor könnyebb
 de alacsonyabbak is, mármint ahol áll az ember és az a ti esetetekben előnyös lehet. 
Ára az horror sajna

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
 - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
 - Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

de alacsonyabbak is, mármint ahol áll az ember és az a ti esetetekben előnyös lehet.