Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Megjött 1 hét alatt
Ez nem a wish
Hasonló leárazással sikerült 160.00-ért elvinnem mert pro-t és nagyobb aksit akartam.Érdekes engem még nem vertek át már sokadikat vettem nem csak magamnak.
Meg ugyan ez volt a vélemény mikor először akartam venni rollert: "kugoo eltörik"
-oké akkor xiaomi mert az márka.
Keresztanyámnak is vettünk xaomit az tört ketté és csuklója 3 helyen szóval ez eléggé félre vezető és előítéletes hozzá állás.Kugoo S1 meg a pro-t is nyúztam úgy, hogy én nem fogok leszállni egy magas padkánál mint a legtöbben mert jaj a rollerem nem bírja hanem ugratok vele mert kibírja.
Az M4-en nem tűnik valami biztosnak az a váz rögzítés nekem se tetszik de majd meglátjuk. Szerintem pont az a jó hogy kotyog és nem feszül akár mint az S1-nél is volt kis holtjátéka, ha merev lenne akkor biztos eltörné.
Vannak még ilyen extrábbak
de ez nagy aksival 33AH
de van 24-el is 490-ért.
Mondjuk fel nem ülnék ilyenre de akármilyenre se mert ezek a kis kerekek x@rt se érnek
Sikerült 1 bot miatt majdnem elesnem bár nem 40-el kéne venni az éles kanyarokat mint egy motogp versenyző

Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nem a wish
de ez nagy aksival 33AH