- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Skynet258 #9143 üzenetére
Nekiesnék én is, ha biztos lennék a sikerben
De azt nem szeretném, ha félúton derülne ki, hogy se felinstallálni nem tudom, se visszaállítani az eredeti állapotot
Egyébként azt hiszem az enyémen ilyen van. Legalábbis a tele ugyanilyen és piros és van hozzá plusz rugó (asszem kék). Otthon lefényképezem és feltöltöm.
-
hito
nagyúr
válasz
csokaym #9133 üzenetére
Nem jó, nekem ez a kiegészítő nem ér 50eFt-ot
Így el tudom adni (remélem) 120-125-ért, anélkül meg 90 alatt vinnék el. 30-35 lenne a lengéscsillapító + 15-20 a beszerelés. Arról nem beszélve, hogy a másikból is ki kéne kapni, az se lenne ingyen. Nagyon jó cucc, de én most a Pro-ra nem szeretnék pluszba még ennyit költeni. Így is meglepően jó a komfortja, nem tudom miért, de kevésbé ráz, mint a tele nélküli, gyári sima M365. Lehet, hogy a gumikban van az ajánlottnál kisebb nyomás, azért nyeli jobban az útegyenetlenségeket.
-
hito
nagyúr
Xiaomi rollernek (M365 Pro) melyik appban és azon belül hol lehet ránézni az akkumulátor elhasználódás mértékére? Hétvégén vettem és kíváncsi lennék rá. M365 Dashboard és m365 Tools alkalmazásokban nem találtam.
Egyébként még aznap vettem egy Monorim első teleszkópos sima (fehér) M365-öt is. Gondoltam azt tartom meg, amelyik jobban tetszik. Végül nem gondoltam volna, de szín alapján döntöttem, úgyhogy a Pro marad
Azért az az első teleszkóp nem semmi. Tömör gumisra van szerelve, de a teleszkópnak köszönhetően ez egyáltalán nem érződik a menettulajdonságain. Mivel leginkább a szín miatt a Pro-t tartom meg, nem aggódom, szerintem a Monorim tele eladja a rollert, úgy hallottam népszerű (és nem olcsó) kiegészítő.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Megint gondolkozom e-roller vásárláson, viszont amióta eladtam az M365-öt biztos megjelent néhány ajánlott darab.
Tudnátok javasolni használtan 100eFt alatt rollert?Jó lenne, ha hatótávra tudna 25km-t és ugyanennyit km/h-ban.
Az M365 nagyon tetszett, szerettem, de kirázta még a lelkemet is. Jó lenne egy kicsit komfortosabb darab. Ez a Xiaomi Essential ugyanolyan ebből a szempontból? Esetleg más márka? Köszi előre is!
-
hito
nagyúr
A roller/kresz és biztosítás között nincs összefüggés. A gyalogost ismeri, mégsem kell biztosítás neki a forgalomba való részvételhez. A KGFB-t a KGFB törvény szabályozza, és írja elő, hogy mi minősül járműnek és mire kell KGF biztosítást kötni. Ha KGFB oldalról nézzük, vizsgálni kell a károsulti közrehatást, mert szóba jöhet osztott felelősség, de szerintem még mentesülés is. Elég arra gondolni, hogyha szabály szerint a rolleresnek a rolleren semmi keresnivalója nem volt a baleset helyszínén - és ezt a szabályt nem hágja át-, akkor meg sem történik a baleset.
-
hito
nagyúr
M365 rolli appjában lévő adatokat lehet forwardolni okosórára? Azt szeretném elérni (még nincs okosórám), hogy kijelezze az óra a menetsebességet, töltöttséget, meg ilyesmi infókat.
-
hito
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #5841 üzenetére
Még a víz is levert, miközben olvastam!
Mielőbbi felépülést!
Autós reakciója?
-
hito
nagyúr
Van most egy elég jó vétel. Sima 365 nagyon sok extra tartozékkal. Annyi van, hogy picit kotyog a kormány. Tulaj egy gumipatkóval orvosolta ezt, de az már a végét járja. Azt mondta egy ugyanolyannal meg lehet oldani. 600km van benne (asszem ez nem sok).
Ezzel az apró hibával meg szabad venni? Csak azért, mert nagyon csábít a sok extra
Egyébként tulaj azt mondta, hogy ez a 6. rollere, de mindegyiknek kotyogott ennyire a kormánya. Tehát ez lehet, hogy nem is hiba, mert 1 hónap használat után ilyen lesz mindnek?
-
hito
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #5824 üzenetére
Köszönöm, de már az M365 is határ fölött van, már ami az erre fordítható összeget illeti
Jó lesz kezdésnek a sima is, úgy gondolom. A 30km-t meg direkt úgy írtam, hogy "maximum hatótáv min. 30km" tudva, hogy a dupláját hazudják be a gyártók a távnak
Illetve nem hazugság ez, csak tök sík terepre, közepes sebességnél, 50kg-s tömeggel számolnak.
-
hito
nagyúr
Na a vége az lett a feleségemnek vásárolt rollerből, hogy teljesen megfertőzött engem is
Tudnátok ajánlani olyan gépet, ami a következő paraméterekkel rendelkezik (?):
- maximum hatótáv min. 30km (akár ECO módban, 76kg vagyok)
- 14kg alatti
- lehetőleg duplafékes
- max sebesség jó lenne ha elérné a 30km/h-t (25-tel is kiegyezek, majd tuningolom)
- vesekőkezelő eszközöket mellőzném, legyen azért némi rugózás/komfort
- 8"-os gumi, kiskeresek nem játszik
- használtan férjen bele 80-100-baEddig a Xiaomi M365-öt és a Kugoo S1 Pro-t nézegettem, igaz, egyik se duplafékes, de ezzel még tudok együtt élni
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Vettem egy Airwheel Z3T rollert feleségemnek, de az első gumi defektes. Gondoltam fújok bele, megnézem lassú defektről van-e szó. Hát nem is olyan egyszerű ez
Hogy a manóba fújok ebbe, amikor semelyik pumpám nem fér hozzá a szerephez:
Egyébként jó kis cucc. Első-hátsó fémes, 350W-os motorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest