Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Miikee #13488 üzenetére
Dehogy. Az én E verziómon is ott a téglalap alakú matrica tartó a hátsó sárvédőben.
Ilyen a II -es hátulja. A matrica ne tévesszen meg! Ez egy itthoni vásárlású "E" modell, gyárilag 25Km/h -val (az oldalán levő adattáblán is 25Km/h van), csak kötöttem rá német biztosítást. -
Casseius
tag
-
Casseius
tag
válasz
Miikee #12925 üzenetére
Szia!
Sokkal jobb a rugózása mint a Monorimnek az fix, viszont csak a gyártótól tudod rendelni és nagyon borsos az ára, én kifogtam egy karácsonyi mega akciót ami 2 napig tartott úgy volt harminc-párezer szállítással, amugy 55-60e, ami mondjuk nagy vonalakban az első monorim ára exa légrugókkal.
Tegnap voltam egy szervizben felrakatni a gumijaimat és a szervizes meglátta kipróbálta és azonnal rendelt magának is
Video mozgás közben [link] -
Skynet258
veterán
válasz
Miikee #12864 üzenetére
Nem számozok/alpontozok mert tiszta matek doga feelingem lesz tőle és azt már akkor sem szerettem.
Nekem is Pro 2 van és anno eléggé körülnéztem mivel lehetne tuningolni - és egyáltalán mivel érdemes.
Nálam elöl Monorim van, első körben sima rugós változat volt, jó jó de nem volt az igazi, így vettem bele légrugót (megveheted utólag te is, lehet neked bejön a rugós változat is, nekem surrogott kicsit és fura volt, na meg a légrugót saját súlyhoz tudod állítani, nem csak 2 rugót kapsz azt kész).
Szerintem ez a befektetés megéri, sokkal kényelmesebbé válik elöl az eszköz.
Szeretnék hátra is, csak az a bajom, hogy a Monorim megoldása elég batár, és ha elöl hátul van lengéscsillapító, akkor már hurcibálni nem olyan jó. Az első lengővel is jön némi plusz súly, ez még oké, de ha hátul is lenne akkor nem cipelném hosszú távon...
CFW nekem must have, legjobb dolog volt amit megcsinálhattam. A vége nem lesz sokkal több (32km/h környéke, ha merül akkor lemegy olyan 28-ra) de pont annyi ami most neked is hiányzik. Ezen kívül dinamikusabban gyorsul, be tudod állítani, hogy csipogjon-e tempomatnál (biztonsági okokból szerintem igen, de valaki kilövi) ami még valós plusz, hogy kevésbé kell meglökni indulásnál, hogy beinduljon (nálam asszem 3km/h-ra van téve, rég csináltam már).
10 colos gumiszettem megvan hozzá (külső belsők, magasítók minden), de a hátsót leszedve láttam, hogy a lámpa kábele egy kis kiálló baszra van csavarozva. Ez meg beleérne a gumiba... így meg vagyok lőve, mert itt a szett, de nem tudom használni.Le lehetne kapni onnan, de valahogy nincs szívem roncsolni.
X-tech Zoom HB-100 van nekem rajta, igazából csak vettem mert a gyárival sem volt bajom - és gyakorlatilag ugyanaz, nem fog jobban - hozzáteszem a gyárival sem volt bajom, de szerintem ez pénzkidobás.
Én karbonmatricát tettem a kijelzőhöz, a kijelző részt magát kivágtam, a gombnál nem, de simán megnyomható. Jól néz ki, nem ázik be fent.Szóval ami nálam van, Monorim elöl légrugóval, CFW, HB-100 fék. Na meg 10 colos kerék a fiókban.
Ha ez utóbbi is felmenne, akkor nagyon nagyon elégedett lennék. Így csak nagyon vagyok elégedett.
Kieg: a Monorimes sráccal találkoztam személyesen, jó arc, vettem nála az olcsóbb lengőből hátra (ezt), na ilyet ne vegyél. A leírásban lévő képet én küldtem neki, hogy miért nem lehet felszerelni Pro 2-re (ő sem vágta). Igazából ebbe is az a kis kiálló basz szól bele, ami miatt a 10 colos gumit sem tudom felrakni (a lengőt meg nem tudod felfektetni a csavarokhoz, mert ez kiáll). Nagy Monorim hátsó jó, de ahhoz fúrni kell szóval az is roncsolással megy csak fel, és hosszabb is lesz a roller (ha ez számít, de héven/vonaton szerintem néha igen).
-
Casseius
tag
válasz
Miikee #12864 üzenetére
1a hátsó monorimnél max az gond hogy a sárvédő külön lévő része közötti lyukon simán felverődik a víz, erre vehetsz pár ezer forintért külön toldót ami betakarja a hiányzó részt.
Első monorimnél pedig a sárvédő fog beleérni elmozogni folyamatosan, szervizes ezt is meg tudja oldani többféleképpen.
1b nagyvonalakban +20% menetkomfort, egyébként én az olajos rugókat raknám be, bár az drágább és csak alin lehet rendelni.2 nem csak elvileg, +2-3 km/ó de lassabban gyorsul a gép, komfort itt is kb +20-25%
2b rosszul felrakott fw-t legrosszabb esetben is megoldja egy szervíz st-linkes felélesztéssel 5 perc alatt.
Ha viszont túlhuzod a motort akkor leéghet a motor és a vezérlő is, pláne nyáron.
Akkut nem károsít max sűrűbben kell tölteni.3 jelenleg sehol se lehet kapni 3-as féket, xtech nálam kuka lett másfél hónap után, ha minőségit akarsz akkor Nutts vagy shimano/magura de az zsebbe nyúlós és profi kell h fel tudjad rakni.
4 Ha bármivel letakarod a kijelzőt főképp a gombnál akkor vezérlő nem tud beázni, motor tud még beázni szóval kerüld a nagy pocsojákat, illetve a töltő dugóját érdemes lecserélni vízállóbbra (ezer ft kb)
5 Winglights v3 vagy 360
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged