- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Játékos
üzenetére
Az M365 tool kiírja, hogy milyen fw van rajta.
A #9402-es hozzászólásban említettem, hogy én is visszatettem az fw-t.
Én NINJA Angryxiaomi leírásait használom, Downgrade Pro 2 / 1S. Két appot említ, DownG, és Xiaoflasher, elvileg mindkettővel működik.
Nekem Xiaomi Mi 1S rollerem van, úgy kezdtem, hogy lefrissítettem a Xiaomi Home appban a fw-t (hiba volt), de engedte még bekapcsolni a cruise controlt. Alábbi verzió futott ekkor nálam: DRV/ESC: 225, BLE: 132, BMS: 128.Aztán Ninja videói alapján Xiaoflasher-rel első lépésként visszaraktam a DRV-t 221-re, utána megpróbáltam a BLE-t visszarakni 129-re, de nekem sem sikerült (ahogy sok más hozzászólónak sem. Ez talán a mobil BT verziójától függ, de nincs jelentősége, csak az a fontos, hogy a régi DRV felmenjen).
Utána szintén Ninja YT videója alapján készítettem egy custom fw-t a ScooterHacking Utility applikációval.
Azóta eltelt majdnem 2 hét, pár órája készítettem egy újat, kicsit finomítani próbáltam az előző beállításain.
Az új fw előtt visszatettem ugyanezzel a SHU-val az original 221-es DRV-t. (Ez a lépés valószínűleg felesleges, talán az előző cfw-t is felül lehet íratni újjal, de inkább biztosra mentem.)Van valaki Magyarországon, aki foglalkozik téglásított Xiaomi rollerek életre keltésével? Még nem aktuális, de soha nem lehet tudni, mikor fut valami félre (mert pl. meghal a teló akkuja frissítés közben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mavic Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest