Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
válasz
Petyuska111
üzenetére
Ali-ról, Xiaomi Store-ból vettem a Xiaomi Pro 2-t, 141e-ért, Spanyol raktárból. (itthon akkor még 199e volt
) Itt volt egy hét alatt. Előbb néztem, most is ennyi. Kapott 10"-os gumikat, a komfortérzet szerintem sokkal jobb lett + egy 14Ah-s kiegészítő akkupakkot. (40 ezerben állt meg) Így 82km lett a hatótáv, úgy hogy kb. 20-25km/h-val mentünk szinte végig. (Göd - Zebegény - Göd és 3% maradt az akkuban)
Én súlyra jó 80+ és 189 cm vagyok.
A végsebesség max. 30km/h-ra lett állítva, és 25-ről 30A-re a szabályzó. Ezzel a konfiggal most teljesen meg vagyok elégedve, nekem megfelel, nem bántam meg a kis pálcikát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Ubuntu Linux
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- SkyShowtime
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Itt volt egy hét alatt. Előbb néztem, most is ennyi. Kapott 10"-os gumikat, a komfortérzet szerintem sokkal jobb lett + egy 14Ah-s kiegészítő akkupakkot. (40 ezerben állt meg) Így 82km lett a hatótáv, úgy hogy kb. 20-25km/h-val mentünk szinte végig. (Göd - Zebegény - Göd és 3% maradt az akkuban)
A végsebesség max. 30km/h-ra lett állítva, és 25-ről 30A-re a szabályzó. Ezzel a konfiggal most teljesen meg vagyok elégedve, nekem megfelel, nem bántam meg a kis pálcikát.