Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergo7311

csendes tag

Üdvözletem Mindenkinek!
    Vettem a fiamnak egy elektromos rollert Qilive "márka" ami az AKAI F3 e-roli szebb robosztusabb kivitelű változata, de ugyanaz az akkupakk 33 V 5Ah, ugyanaz a vezérlő, motor, stb. ugyanaz az elektronika gyakorlatilag. A roller csak kipróblva lett első töltés (karácsonykor) lement normálisan, stb. Azt csinálja a gép, hogy néha, random jelleggel, nem lehet bekapcsolni, mintha a töltője be lenne dugva. Valami kontakthibára gyanakodtam, szétszedtem alul felül, az összes csatit megvizsgáltam, akkufesz. 31 V, minden rendben, néha mégsem lehet bekapcsolni, de ha sikerül, akkor tökéletesen működik. Arra gondolok, hogy a töltőaljzat lehet a ludas, ott van valami gond, de hiába mértem rá, eddig oké és a töltő is működik, az akku felveszi a töltést. Szerintetek mi okozhatja ezt a random hibát? A töltőcsatiban, van valami kapcsoló, érintkező, ami érzékeli, ha rá van dugva a töltő?
    Tisztára olyan, mintha a töltődugó csatlakoztatva lenne, mert ugye akkor nem lehet bekapcsolni a rollert. Most éppen működik megint. Ötlet? A vezérlőre rá van írva: Brake Level: EABS Ez milyen "fék szintet" jelent?
    Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák