- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ingress
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Dora
újonc
Sziasztok!
Bp belvárosában élek (173, 63). Szeretnék venni egy rollert, csak 2-3 metrómegálló távolságban használnám. Közben eszembe jutott, hogy nyáron Isztambulba utazom és milyen jó lenne, ha rolleren suhanhatnék a tengerparton, gyaloglás helyett. (sokkal több mindent megnézhetnék :-) )
Igyekeztem az eddig leírtakat átfutni és keresgettem különböző áruházakban is.
Találtam vmt, nagyon olcsón, de nagyon jó visszacsatolásokkal. : http://shopping-all.hu/toldysport-flexpro-roller-fekete-duplafekes-nagykereku-lengescsillapitos_p303327.html?gclid=CPuXrOr5_dICFQEW0wodhJIKRw
Most 18.990 Ft, ami szerintem nem rossz.De mivel nő vagyok így tetszenie is kell. Egy Hudorán akadt meg a szemem, ami már drágább, de még azt mondom, hogy belefér. : http://shopping-all.hu/hudora-big-wheel-205-roller-turkiz_p237738.html
Tudnátok nekem segíteni, hogy Ti, akik már többet is kipróbáltatok, hogy érdemes e megvennem a hudorát vagy sokkal jobb az először említett. Csak azt ne mondjátok, kérlek szépen, hogy én is menjek a Dechatlonba. :-(
Előre is nagyon szépen köszönök minden építő jellegű hozzászólást! Sziasztok! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest