Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Dora
újonc
Sziasztok!
Bp belvárosában élek (173, 63). Szeretnék venni egy rollert, csak 2-3 metrómegálló távolságban használnám. Közben eszembe jutott, hogy nyáron Isztambulba utazom és milyen jó lenne, ha rolleren suhanhatnék a tengerparton, gyaloglás helyett. (sokkal több mindent megnézhetnék :-) )
Igyekeztem az eddig leírtakat átfutni és keresgettem különböző áruházakban is.
Találtam vmt, nagyon olcsón, de nagyon jó visszacsatolásokkal. : http://shopping-all.hu/toldysport-flexpro-roller-fekete-duplafekes-nagykereku-lengescsillapitos_p303327.html?gclid=CPuXrOr5_dICFQEW0wodhJIKRw
Most 18.990 Ft, ami szerintem nem rossz.De mivel nő vagyok így tetszenie is kell. Egy Hudorán akadt meg a szemem, ami már drágább, de még azt mondom, hogy belefér. : http://shopping-all.hu/hudora-big-wheel-205-roller-turkiz_p237738.html
Tudnátok nekem segíteni, hogy Ti, akik már többet is kipróbáltatok, hogy érdemes e megvennem a hudorát vagy sokkal jobb az először említett. Csak azt ne mondjátok, kérlek szépen, hogy én is menjek a Dechatlonba. :-(
Előre is nagyon szépen köszönök minden építő jellegű hozzászólást! Sziasztok! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest