- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
CHIPman
üzenetére
Érdekes az az m365 downgrade mert az 1S firmware szinten a Pro 2 -nek felel meg...
Itt tudsz állítani mindent amit szeretnél, van külön help oldal is hozzá, hogy melyik menüpont mit csinál, az egyik legelterjedtebb oldal firmware főzésre.
Ha kiválasztod az 1S-t akkor a Pro 2 firmware készítőjét fogja feldobni ettől ne ijedj meg, írják is, hogy a hasonlóságok miatt ugyanaz. Konkrét beállításokat és ajánlásokat meg találsz a neten Reddit-en, Youtube-on.
Én is megcsináltam 1S-re amúgy de érdekes módon a max sebesség csak 27km/h lett pedig többet olvastam a neten. Ugyanitt csináltam a Pro 2-re az megy rendesen 33km/h körül ahogy elvárt.
Némi támpont lehet, nekem ezek a beállítások kerültek az 1S-re:Amikor csinálsz egy firmware-t akkor a rar-ban lesz egy info file, ott jelennek meg ezek az adatok így.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha kiválasztod az 1S-t akkor a Pro 2 firmware készítőjét fogja feldobni ettől ne ijedj meg, írják is, hogy a hasonlóságok miatt ugyanaz. Konkrét beállításokat és ajánlásokat meg találsz a neten Reddit-en, Youtube-on.