- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Én saját tapasztalatból annyit mondanék, hogy kiskerekű rollert városi közlekedésre nem vennék. Gyalogosként kevésbé zavaró, de rolleren a kis méretű kerék és a rugózás teljes hiánya miatt egyből feltűnik az összes apró úthiba, térköves burkolaton végigmenni még a nagykerekűvel is kellemetlen. A nagyobb átmérőjű (200 mm-es) kerék előnye, hogy sokkal kisebb az esély, hogy valami úthiba miatt elessél, a rosszabb útfelületen is át lehet vele gurulni, hátránya a nagyobb méret és súly, illetve mivel magasabban van maga a "padló" is, lábujjheggyel nem nagyon lehet hajtani, rogyasztani kell a térdet. Én rendszeresen használom Budapesten ezt a rollert, és ennél kisebbet nem is vennék városi rohangászásra. Érdekes egyébként, hogy ilyen nagyobb méretű kerékkel szerelt rollert sokkal többet látok, mint kiskerekűt.
Szerk:
Időközben végiggondoltam a sebességmérőt, hogy nem reális elképzelés.
Ellenben olyan lámpát keresek előre, amit a függőleges csőre lehet rögzíteni, és tényleg segít is megvilágítani az utat.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ellenben olyan lámpát keresek előre, amit a függőleges csőre lehet rögzíteni, és tényleg segít is megvilágítani az utat.