- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Én saját tapasztalatból annyit mondanék, hogy kiskerekű rollert városi közlekedésre nem vennék. Gyalogosként kevésbé zavaró, de rolleren a kis méretű kerék és a rugózás teljes hiánya miatt egyből feltűnik az összes apró úthiba, térköves burkolaton végigmenni még a nagykerekűvel is kellemetlen. A nagyobb átmérőjű (200 mm-es) kerék előnye, hogy sokkal kisebb az esély, hogy valami úthiba miatt elessél, a rosszabb útfelületen is át lehet vele gurulni, hátránya a nagyobb méret és súly, illetve mivel magasabban van maga a "padló" is, lábujjheggyel nem nagyon lehet hajtani, rogyasztani kell a térdet. Én rendszeresen használom Budapesten ezt a rollert, és ennél kisebbet nem is vennék városi rohangászásra. Érdekes egyébként, hogy ilyen nagyobb méretű kerékkel szerelt rollert sokkal többet látok, mint kiskerekűt.
Szerk:
Időközben végiggondoltam a sebességmérőt, hogy nem reális elképzelés.
Ellenben olyan lámpát keresek előre, amit a függőleges csőre lehet rögzíteni, és tényleg segít is megvilágítani az utat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- iPhone SE 2020 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4481, 100% Akksi
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ellenben olyan lámpát keresek előre, amit a függőleges csőre lehet rögzíteni, és tényleg segít is megvilágítani az utat.