Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rogerius

csendes tag

válasz sbazsi #12 üzenetére

Köszi mindenkinek az eddigi infókat, sajnos Petya25 barátom ma elrepült Görögországba (szegény :)), ezért most 2 hétig nem lesz. Viszont kipróbáltuk a kis Verbatimot, remekül működött, attól eltekintve, hogy csak 5 és fél perc fért rá, míg egy gokart futam 8 percig tartott. A felvétel teljesen élvezhető lett, ezért valahol úgy gondolom, hogy ilyesmit keresnénk, csak nem 128MB-osat, hanem valami nagyobbat.
    Amúgy a héten sikerül szerezni egy régi videokamerát, azt is kipróbáljuk, illetve sbazsi álltal jelzett vezetéknélküli cuccot mi is megnéztük, csak valahogy kipróbálás nélkül nem szívesen vágnánk bele. Ki kellene próbálni, hogy pontosan mennyi is a hatótávolság, hogy pontosan milyen videót rögzít (felbontás, frame/sec stb.). Problémás, hogy a fogadóban még mindig csak egy analóg jelem van, tehát azt tovább kell konvertálni a helyszínen. A fogadónak külön áramforrás kell, ami megintcsak nincs mindenhol stb. stb. A lényeg, hogy ki kellene próbálni, de valahogy ennek sem találtuk eddig egyetlen magyarországi forgalmazóját sem, de így elsőre bonyolultabb megoldásnak tűnik.
    A Petya25 álltal ígért videót 2 hét múlva megnézheti akit érdekel (bár, ha megmondjátok hova tegyem akkor én is megosztom veletek szívesen), fogalmam sincs, hogyan akarja közkincsé tenni mert 60 MB-t lett!!! Amúgy egy remek 3-as versenyt rögzített a kamera :) Petya25 látható a 2. helyen és az én fejemen van a kamera :))))
    Várjuk a további ötleteket, mert szerintem biztosan vannak még jó megoldások. Azért köszi mindenkinek az eddigieket.

Új hozzászólás Aktív témák