- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
quailstorm #35471 üzenetére
LXDE-ben is annyi panelt rakhatsz ki amennyit akarsz, egy ilyen asztalt meg tudsz csinálni LXDE, Mate, Gnome2-vel, de lehet mondjuk Openbox-szal és valamilyen panel pogival is. Amúgy F34R tilling ablakkezelőt használ azokra is ránézhetsz de más koncepcióra épülnek (én awesome wm-et ajánlom nekem bevált)
-
Rimuru
veterán
válasz
kiskaktusz #35418 üzenetére
Ez legalább kinéz valahogy.
Úgy ahogy ez is.
A Winamp nálam érthetetlen működést produkált, de Windowsra nincs normális zenelejátszó.
-
Rimuru
veterán
Windows XP-ben a tálca szegélyének méretét lehet állítani? Idegesít hogy van 2 pixel alatta fölötte így ha fölé viszem az egeret (fent van a tálca) és jobb gombbal a tálcára kattintok annak a menüjét hozza be...
pirossal jelölt rész zavar: -
Rimuru
veterán
válasz
rybank #33898 üzenetére
Amit tudok én is az alapján válaszolok.
Arch awesome ablakkezelővel, amivel "nagyon" sokat kell dolgozni, a régi leírások jó része jelenleg nem is működne (teljesen) mivel most frissült és ilyenkor mindig változtatnak valamit benne. A panel amit látsz az az amit alapból össze lehet rakni awesome segítségével. Ez is awesome.F34R: Látom azért valamit csak sikerült összeollóznod.
-
Rimuru
veterán
válasz
Balázs1621 #33226 üzenetére
-
Rimuru
veterán
válasz
kiskaktusz #32674 üzenetére
A legújabb kiadás szerintem nagyon pofás (lesz) Videó.
-
Rimuru
veterán
qamu74: Oké azért nem kell egyből leharapni a fejem.
RaZroX: Letöltöd a neked tetsző témát amit a ~/.themes mappába raksz, az ikonokat meg a ~/.icons-ba. Elindítod az xfce4-appearance-settings-et és a megfelelő témát beállítod.
-
Rimuru
veterán
(#32426) F34R: Sohase lehet tudni hogy mit hoz a jövő, én se tervezem a használatát de akár munka során is kellhet (majd).
#32427) rybank: Tetszetős Gnome3.
-
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
(#32078) DanielK: Az asztal többi részébe nem tudtam belekötni.
(#32079) BeeNiTTo: Hát igen ez a különbség egy rolling release, és egy kötött kiadású rendszer között. 1.9 a legfrissebb conky és 3.5.3 a kernel.
-
Rimuru
veterán
válasz
kiskaktusz #32044 üzenetére
Azért kell hozzá még egy külön alkalmazást is letölteni... Amúgy meg az összes DE-ben rohadt egyszerű cserélni (majdnem ugyanaz a műveletsor). De mindegy is nem ettől jön el a Linux Destktop éve.
-
Rimuru
veterán
válasz
Kup986 #32023 üzenetére
Ha nincs neked akkor hozz létre, az mindegy hogy hova teszed csak akkor majd úgy kell indítani hogy megadod melyik fájlt használja (ha csak egy konfigurációs fájl kell akkor elég a /home/user/.conkyrc mert így ezt indítja el ha a conky paranccsal indítod). Nézd vissza amiket én beküldtem az utolsó kivételével mindegyiken conky van, segítségnek legegyszerűbb ha a man-t nézed: man conky
Szerk: Jó lassú vagyok, legközelebb frissíteni kellene mielőtt befejezem és elküldöm a félbehagyott írásomat.
Ahogy pocokxx mondja az own_window_type-ot vátoztasd de van több lehetőség is ha az egyik nem működne jól. -
Rimuru
veterán
(#31860) se4ever2: Oldal betöltésnél is a teljes méret van.
(#31862) BeeNiTTo: Ez még mindig nem Windows, nem kellenek újratelepítések.
(#31863) pocokxx: Enlightenment? Jó kis cucc az is.
-
-
Rimuru
veterán
Csak Wine-vel lehet futtatni a PS-t (vagy virtuális).
-
Rimuru
veterán
válasz
kiskaktusz #31804 üzenetére
Ami kevesebbet tud.
-
Rimuru
veterán
válasz
RaZroX #31802 üzenetére
Rossz disztribúcióval próbálkoztál.
Az Ubuntut buguntunak is csúfolják, nem csoda hogy egy frissítésnél meghal (de nem is javítod hanem Win hetet telepítesz egyből.
). Amire emlékszem, hogy Photoshop kell(et) neked, na az tényleg nincs. Kép tördelésre nem tudok mit mondani, nem is értem, hogy mit jelentene.
Ha így haladunk szép cset topik lesz ebből. -
-
Rimuru
veterán
válasz
nashorn1993 #31788 üzenetére
Szerintem vagy PH-ra vagy valami normális képfeltöltő oldalra rakd a képeket.
-
Rimuru
veterán
Úgy emlékszem ezt a saját topicjában kéne.
-
Rimuru
veterán
válasz
kiskaktusz #31556 üzenetére
Én is az elsőt használom.
atesz117: A DE-k ideje már lejárt.
-
Rimuru
veterán
válasz
kiskaktusz #31532 üzenetére
Igazad van.
-
Rimuru
veterán
Conky-ban hogy lehet azt megcsinálni hogy minden első betű nagy legyen (upper case)? Olyanra gondolok amit nem én írok ki pl.: Dátum.
-
Rimuru
veterán
És a conky senkinek sem tűnik fel?
-
Rimuru
veterán
Köszönöm a válaszokat, xfce4-panel lett a befutó ismerősömnek az jó lesz.
-
Rimuru
veterán
Linuxra kéne egy sokat tudó panel (vagy dock) ami nem akar egy fél DE-t letöltetni maga mellé, ki mit ajánl?
-
Rimuru
veterán
válasz
rybank #30872 üzenetére
Én a saját kényelmem érdekében nem raktam fel az LXDE-t, sok felesleges csomagot hoz magával még akkor is ha csak egy core-t (lxde-common lxlauncher lxpanel lxsession pcmanfm) akarok.
Jól megy neki a kezelés mert azért nem nehéz ha készen megkapja, menü tartalmazza az Operát, Pidgnint és kilépést (oblogout) + alkalmazások menü és beállításokat de ezt is majdnem felesleges neki. Ezzel mindent könnyen elérhet. Az óra meg mindig felül van azért mert erre egy panel felesleges lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beárazást kérnék: Optoma HD200X + vászon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest