- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
vscotina #27824 üzenetére
Ha a német Amazonról rendelsz a mailboxde.com lesz a te barátod!
Regisztrálsz oda egy postafiókot és oda szállítja neked az Amazon, legtöbbször ingyenesen, aztán onnan olyan 12€ körül haza tudod küldetni GLS-sel. Én így szoktam onnan rendelni, meg sokan mások is.
-
MrTwister
őstag
''este kifizettem és már reggel fel is adták GLS-sel." Nálam ugyanez, GLS szerint pénteken szállítanak...úgy legyen. Azért kiváncsi vagyok összejön e vagy inkább jövőhét eleje lesz az?
Nem az ő hibájuk sajna csak most tudtam fizetni, holott már hétfőn megtehettem volna, hát ez van. Jó lesz az jövőhét elejére is csak jöjjön meg még az ünnepi csomagküldési őrület előtt. -
MrTwister
őstag
Nyugi van gyerekek! Én még múlt hét csütörtökön rendeltem BF alatt Amazonról PW5 tokot és hétfőn már ott is volt a mailbox.de.com-os fiókomban a csomag, még sajnos nem tudtam hazaküldetni, mert csak azonos névvel rendelkező PP-ről lehet kifizetni, abba meg nem tudok belépni a hülye 2FA miatt.
Handball94: Ennyi lesz az enyém: [kép] GLS szállít ide haza.
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek vennék egy Kindle 6-ost vagy 5-öst. Nincs nagy különbség köztük úgy látom, talán kétszer annyi a memóriája a 6-nak ugye? Honnan érdemes rendelnem? Garancia miatt az amazon.com-tól? Reklámok nem érdekelnek ha futnak a kikapcsolt kijelzőn! Esetleg itthonról? Hol a legolcsóbb? Privátban is jöhetnek boltcímek árral esetleg! Tok van rá? Hol és mennyiért? Köszönöm a segítséget rám fér, mert egy kicsit el vagyok veszve.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest