Hirdetés
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 8T - T-modell
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Vajon az Amazonnál miért nem képesek ezeket a hasznos funkciókat eleve elérhetővé tenni?
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Ma rádugtam a PW2-őt a laptopra, és azonnali kékhalál lett belőle. Ez sajnos annyiszor megismétlődik, ahányszor csak rádugom. Nem gondolom, hogy a hiba a Kindleben van, de ötletem sincs, hogy mi lehet ez. Van valami ötletetek, hogy mit kéne csinálnom a gépemmel (azon kívül, hogy ne dugjam rá az olvasót)? Gondolom, valami driver probléma lehet, de én nem igazán értek ehhez. Most egy másik laptopon töltődik a Kindle, gond nélkül.
-
ABal
őstag
válasz Degeczi #15217 üzenetére
Már majdnem egy éve van meg a Kindle, és ezidáig mindig ezen a laptopon töltődött, és a Calibre is ezen van, de ez a jelenség új. Nem hiszem, hogy hirtelen a csatlakozóval lenne gond, de nem tudom.
Nem merem másik portra dugni, mert a helyreállítás majdnem egy órát vett igénybe, és dolgoznom is kell a gépen. Ezért raktam a másik gépre.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz hpeti2 #15220 üzenetére
Szerintem is a Windows lesz a hunyó, de most nem állok neki kideríteni, hogy konkrétan mitől halálozik el. Tuti valami driver baja van. Átmenetileg majd másik gépről eszik a Kindle.
Köszi az ötleteket mindenkinek!
-
ABal
őstag
válasz martillo #15265 üzenetére
Nálam minden könyv csak egy helyen jelenik meg, Ami a collection része, az nem szerepel azon kívül is. Valamiért nálad duplán jelennek meg . Viszont az szerintem logikus, hogy mindkét helyről eltűnnek, ha az olvasóról törlöd őket.
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Van egy 11 éves Kindle Paperwhite 2-őm. Habár semmi baja, eljátszottam a gondolattal, hogy lecserélem egy újabb olvasóra, de az Amazon.com-on, ahonnan a sajátomat vettem, - a sima Kindle kivételével (ami viszont nem kapható) - az összes típusra azt írja, hogy nem szállítják ki Magyarországra. Mi történt?
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz vegyszer #28072 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Ismerem ezt a módszert, bár nem Kindle rendelésre használtam.
Meglepett, hogy kiestünk az Amazon kegyeiből, és hogy már csak kerülőúton lehet beszerezni tőlük magyar címre az olvasót.#28073Laslow: Egyértelmű visszalépés a korábbi direkt rendelés után.
Köszönöm, hogy megírtad a tapasztalatodat. Jó tudni, hogy a mailbox.de ma is megbízható alternatíva."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Óra topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Politika
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest