- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabri
csendes tag
válasz
matti70 #28011 üzenetére
Nem sima epub volt, ezért nem is ment el emailben, ez volt a baj, a Kindle visszadobta, mert digitális jogvédelem volt rajta. Először csak egy hitelesítő linket kaptam. Be kellett regisztrálni az Adobe digital.... valami oldalra, ott kellett letölteni egy Adobe digital edition progit, abban lehetett letölteni azt az acsm filet, amit kaptam. Ebben a Windows -os programban így megnyitottam az ebookot. A Calibrába be kellett tenni azt a plugint, ami levette a digitális jogvédelmet és utána lett sima epub, amit el lehetett küldeni a Kindle-nek emailben. Férjem segített, de megőszültem, mire végigvitte.
Szóval vigyázzatok az Adobe Epubbal. Amúgy a Libristo oldalán vettem könyvet is és ezt az e-book-ot most először, mert amit keresem félárban volt náluk. -
Kabri
csendes tag
Sikerült vennem egy Adobe ePub (Adobe DRM) formátumú e-könyvet. Ezt a formátumot nem támogatja a Kindle, de nyilván nem figyeltem, csak azt láttam, hogy ePub...
Van valakinek ötlete, milyen lehetőség van más formátumba áttenni? -
Kabri
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, ez lesz az első olvasóm. A Kindle Paperwhite 4 (2018) és a Kindle 10 (2020) típusoknál kötöttem ki. Árban kb. egálban vannak, de nekem mégis úgy tűnik, hogy a PW4 lenne a jobb vétel, csak nem értem, az újabb modell miért nem tud többet? Ti melyiket ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest