- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Gabesz87 #28545 üzenetére
A netflix, google, apple jellemzően 3-4 alkalommal is próbálkozik. Néha a szolgáltatás még megy tovább magától pár napig. Közben jelez, hogy gond van. és kéérheti új kártya megadását. (én egy időben az ilyesmit egyszerhasználatos kártyyával fizettem. Kb minden hónap fordulóval ez volt.)
Itt csak olyn volt, hogy a lejárt kártyámmal vettem egy könyvet. Le is töltődött, majd utólag jelezte a fedezethiányt. de azt azóta se terhelte be... -
-igu-
veterán
válasz
Gabesz87 #28398 üzenetére
"Kindle Unlimited memberships are available in the U.S., Canada, Mexico, UK, Brazil, Japan, India, France, Germany, Italy, Spain, and Australia."
Ha ezen orszagok kozul valamelyikben el ismeros, talan tudna regisztralni egy fiokot, es azt hasznalna a nejed. Csak egy otlet.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #27618 üzenetére
Na most az én Amazon accountomon feltöltöttem a könyveket. De nem értem, ezek miért nem jelennek most meg az olvasón
Másik kérdés pedig a fw update-el kapcsolatban: leszedtem az 5.16.4-et, USB-n felmásoltam a Kindle gyökérkönyvtárába, de az Update Your Kindle opció még mindig inaktív. Miért? Valamelyik mappába be kell tenni a bin file-t? Most 5.16.3 van a PW5-ön.
-
válasz
Gabesz87 #27454 üzenetére
Ugyanazon amazon áruházban legyen az kindle regisztrálva, ahol az engedélyezett e-mail cím van, pl. koncsik@gmail.com. A Kindle-nek saját emailcíme van, pl. koncsik@free.kindle.com. A küldött könyvet tartalmazó email után kapsz egy verifikálásra felszólító emailt, majd egy “your amazon document is here”-t, ha minden okay (az amazon content website-on is a documents alatt vannak a küldött könyvek). Ha mobi formátumot küldesz, jön egy emlékeztető email is, hogy a mobi már nem sokáig támogatott. Szerintem mindent azw-re konverál, lehet az epubot nem.
(Nem használok Calibre-t, csak ezért írtam le. -
Theodorci
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen széket vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest