- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Kína jobb Honor 400-at kapott
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
adriankoooo #20380 üzenetére
Az amazonos rendeléssel 2 problémám van. Az egyik a UPS, akik nem ismerik a telefont. A másik pedig, hogy csak házhoz szállítanak. Mivel nem tudtam megoldani, hogy otthon legyen mindig valaki. A csökött UPS-es emberek pedig basznak felhívni ha nincs itthon senki (ahogy ez eddig mindig történt), muszáj voltam olyan helyről rendelni, ahonnan szállítanak pickpack pontra. Megérte azt a pár ezer forintot, hogy ne kelljen idegeskedni a futáron.
-
alexw801
senior tag
válasz
adriankoooo #20380 üzenetére
Igy van. De van 6,5 EUR postaköltség, meg az Amazon konverziója sem a legjobb, ha nem figyel az ember.
Én berendeltem egyet, de tele a család mindenféle olvasókkal, senkinek nem kell újabb Karácsonyra. Ezért most árulom az újat (bekerülési áron, bontatlanul), vagy a használt PW3-at. Elég, ha az egyik megmarad, mindegy melyik.
Ami mozgatja a fantáziámat az edigital-nál, az a KOBO AURA ONE. De több az ára, mint 2 db PW3.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest