- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
Degeczi #26709 üzenetére
Köszi a részletes választ. Alapvetően asszem az a különbség kettőnk között, hogy nekem a Calibre e-könyvek készítésére van belőve, neked meg a könyveid katalogizálására, és a kettő más feladat. Sose küldtem eszközre könyvet közvetlenül, így az 1-es pontod hasznos infó.
Van amúgy mintám, de ma már nem akarok ezzel szórakozni. Majd ha lesz kedvem, próbálgatom még, de mint írtam, nekem olvasáshoz elég a balra rendezés. A libriben vettem amúgy az e-könyveket, és elválasztósan jelennek meg Play Könyvekben, de ha behúzom Calibrébe és átdobom AZW3-ba, akkor eltűnik róla az elválasztás. Majd ha valamikor még szenvedek vele, lehet, hogy megkereslek privátban, és akkor átbeszélhetjük.
És akkor itt visszatérhetünk az eredeti problémámra, ezt még megkérdezném, mert hátha tudod rá a választ:
Hogyan lehet Calibrével nulláról (Wordből) olyan formátumot előállítani, ami megosztható, és a Kindle tökéletesen kezeli, magyarul rendezhető az eszközön balra és sorkizártan is (vagyis megy az enhanced typesetting), és tudja az elválasztást is. Ha erre van workflow, az érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest