Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.perfect
tag
válasz
Alpachino #43906 üzenetére
Timex Deepwater, innen van.
https://www.irisimo.com/hu/timex-tw2w74800
jelenleg ezt találtam legolcsóbbnak -
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Alpachino #42883 üzenetére
Nem akarom kisebbíteni az örömöd (gratula), de ez kicsinek látszik a képen a csuklódhoz képest.
Valamit rosszul csinálok a mobilon, mert az érmék begyűjtése utáni lapozgatáskor jóval magasabb árakat kínál best buy-ként, mint a normál keresgélésnél. Előnye, h nem rendelek semmit, kicsi áraknál esetleg megvenném azt is, amire semmi szükségem. -
-
-
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
Alpachino #42322 üzenetére
Addiesdive AD2061 40/46 mm. Egyedül a merci mutatókat kellene egy hajszálnyival hosszabb hópehely vagy ceruzára cserélni rajta. Viszont a gyári bgw9 lume összeállítás szuper rajta, így azt megbolygatni nem biztos, hogy jó ötlet lenne.
Valahogy mindig oda jutok, hogy egyedileg kellene összeállítani egy órát, de az üres tokoknál nem nagyon írnak lug to lug méretet, miközben azon áll vagy bukik minden.
-
Faresz1976
aktív tag
-
dzsi23
addikt
válasz
Alpachino #41281 üzenetére
Még a Lorusnak is van búvárnak álcázott, fix lünettás órája, pedig tőlük nem várnék ilyet.
Viszont előfordul, hogy nem akarják forgathatónak álcázni a lünettát, hanem tényleg csak díszítésnek szánják a "recézést". Pl. ennél a Seikonál nem is lenne értelme a forgatásnak.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
Alpachino #41275 üzenetére
Gondolom a 39mm-t a lünettán mérték, ja és nekem is jobban hangzik a 41mm 😀
A Paganinál azért néha előfordult egy két érdekesség.
/__Szerk. A Pagani D gmt master 2 submariner tokban van, azert forgatható a lünetta.___/
A forgathatósággal kapcsolatban osztom a többiek véleményét, nem forgatható. Ahogy ezen sem: -
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Alpachino #34585 üzenetére
Múltkor már leírtam egyébként a dilemmámat, ez annyiban változott, hogy az SRPJ47 (125k Ft) mellé még hozzácsapódott az SRPH31 (112k) és a G-Shock GM-2100CB-1A (75-90k). Ha nem egy 200-ast választok, akkor ezekből 2-t.
-
driv4r
aktív tag
-
driv4r
aktív tag
válasz
Alpachino #34141 üzenetére
Igen, én is sajnálom, jók a narancs diverek. Emag oldalán két éven át nézegettem egy hasonló Orient búvárt, véletlenül a női órák közé tették fel, kutyának se kellett. 50eft volt a listaára, sokallottam, pedig valamikor 2021-ben volt még rá 10% off is valami akcióban. Rá egy évvel az inflációs bumm környékén már 110-120eft körül volt.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
Alpachino #33884 üzenetére
Ér
. A DG szerkezet megbízhatatlan, van erről több írás is. Lehet megjön és már nem jár, vagy 1 hónap után adja be a kulcsot. Persze lehet hogy évekig húzza
. Olvastam olyan visszajelzést is ( többet is ) amin óránként 10perc! eltérés volt
. Szóval jó nagy lutri
De most a coinos résznél 25e Ft az nh34-es szerkezetes Pagani GMT
-
Faresz1976
aktív tag
válasz
Alpachino #33672 üzenetére
Ez a verzió volt.
-
zazenke
őstag
válasz
Alpachino #32991 üzenetére
nem a digit kijelzős modellekre gondoltam hanem analóg modellekre amiket kinézetre ugyanolyan elegánsra el lehet készíteni mint az automata órákat. leszámítva ha annak átlátszó kristály hátlapja van és az illető esténként mikor leveszi tud benne gyönyörködni amit ugye csak ő lát így nincs jelentősége ha ékszerként viselünk egy órát .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest