- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpsafl
tag
Hegymászó nem, de downhillezek
Kicsit le van élve szegény, de szerintem jól néz ki még így is, valamint amikor hozzámkerült egy ócsak műbőr rettenet volt rajta, ésnem akartam sokat költeni, ezért vettem a paracord karkötőt. Az óra és a szíj közötti összekötőt pedig egy 5mm-es alu lemezből csináltam, és azt eloxáltam le(feketére terveztem, de sajna ilyen nagyon sötét barna lett ).
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Breki
veterán
Megérkezett két színes NATO szíjam amit licitálással nyertem. Január 6. rendelés.
A korábbiak is tetszettek nekem bár vékonyabbak, de pont jó lesz nyárra.
Ezek viszont kicsit vastagabbak jobb minőségűek, nagyon meg vagyok elégedve főleg ezért az árért.
20mm Watch black and gray Stripes Men's Watch Nylon Strap Zipper
US $1.2620mm colour Bands Men's Watch Nylon Strap Brushed Buckle R-01 US $0.80
Eladót linkelek.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Jorgos01
tag
Hihetetlenek vagytok.
Néha elképedem , és néha szörnyülködöm , hogy mire vagytok képesek.A világszerte hírhedt magyar kreativitás.
Ugyanakkor egy kicsit irígy is vagyok, mert sajnos én csak egy amatőr műkedvelő vagyok. Van még hová fejlődnöm.
[ Szerkesztve ]
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
konyvest
csendes újonc
Ha a vámon megfognak vmit arról hogy kapok értesítést? És utánna mi a teendő?
-
konyvest
csendes újonc
válasz gipsztigris #7007 üzenetére
Aha értem. Thx!
-
Handball94
aktív tag
Első kínai óra vételem, ennyiért nem bírtam otthagyni, kíváncsi leszek mit küldenek..[link]
-
dwiki
senior tag
Ha már a Hublot szóba került, valakinek ilyen MEGIR-je nincsen véletlen?
LinkMár nézegetem egy ideje...
Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?
-
cicur99
tag
válasz gipsztigris #7007 üzenetére
Az SMS-ben lévő linken az alábbi infó található:
"Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése* (SMS-ben kapott értesítés esetén is a lentiek alapján kell eljárni)A kiválasztott vámeljárásról a Magánszemély Vámkezelési nyilatkozat című dokumentum kitöltésével rendelkezhet.
Olvassa el a Magánszemélyek részére szóló tájékoztató levelet , hogy megtudja, milyen dokumentumokat kell mellékelnie a vámkezelési nyilatkozathoz.
A kitöltött és aláírt nyilatkozatot, az áru jellegének megfelelő mellékelendő dokumentumokkal együtt el kell küldeni (szkennelve vagy fényképként) a postaimport@posta.hu e-mail címre vagy a +36-1-297-1174-es fax számra. Az Ön által megküldött dokumentumok alapján a Magyar Posta Zrt. kezdeményezi a vámkezelést."Tehát levelet nem biztos, hogy küldenek.
[ Szerkesztve ]
-
hpsafl
tag
válasz Jorgos01 #7005 üzenetére
Szeretek barkácsolni
Először szilikont akartam, de féltem, hogy ha átszúrom a csavar miatt, akkor onnan simán tovább szalad. Aztán felmerült a NATO is, de az meg szerintem túl lapos lett volna egy ekkora órához, így lett paracord.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
knoxhu
senior tag
Elborult az agyam és arra gondoltam, hogy havi egy órát rendelek. Persze csak akkor ha találk olyat ami ténylegesen tetszik.
[link] erről a hallanék szívesen tapasztalatokat vagy alternatívát hasonló kinézettel. -
Breki
veterán
Ezt szerintem nem tudod tartani, van amikor egy nap van két szép jó áron van amikor két hónapig sincs.
Erről jut eszembe, francba a Benyar megint elindult felfele.
Konkrét óráról, a Currenek ebben az árkategóriában viszonylag jók, kb ennyit érnek. De én a helyedben félnék, hogy a fekete ház elkezd kopni.
Én ezért inkább ezüstszínűt vettem cápaszíjjal Currenből.
Fene essen beléjük, hogy ilyeneket csinálnak ragasztott számlappal.
Szerk.
De ha ezt nézzük, hogy ez most 9 euro + posta elvileg miyota szerkezettel, nem is biztos, hogy jó az ár.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Liandu órákról van tapasztalat? Most van náluk "kamu" 80 % akciók de ezt néztem most ki fehér számlappal. Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
konyvest
csendes újonc
Hamarosan megjön az első Kínai automatám egy Sewor márkájú. Kell vmit tudnom használatba vétel előtt?
[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
sziasztok4
megjott a megir 2011 oram...csak az also mutato nem all alaphelyzetben a helyen, mi a teedno szerintetek?
vigyem orashoz? -
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Majd egy hónapja nem rendeltem már, feszült is vagyok. Valami elegáns, minőségibb bőr szíjas órát tudnátok ajánlani? Úgy 25-30$ lenne a felső limit. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Soká
senior tag
A ragasztott számlap kedvelőinek
A minimalizmusa még tetszik is.Ezen a számlapon pedig még dolgozhattak volna kicsit.
-
dugesz77
őstag
Írt vissza a törött Nomos-t küldő eladó. Lazán kezeli az ügyeket. Csak annyit kérdezett,hogy refund vagy újraküldje. Meg mondta,hogy kicsit várnom kéne,mert túl nagy a buli náluk az ünnepek alatt és lehetetten ilyenkor dolgozni akaró/tudó embert találni. Majd jövőhéten küldi.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #6702 üzenetére
Tegnap olvasgattam a topicot és a netet is a Megir 2011 kapcsán, és berendeltem egyet innen. A minimalizmus híveként mégis megtetszett az ezüst-fekete kombó:
Így 3 versenyzőm lesz: Sinobi, SKMEI és Megir 2011 - valamelyik csak megfog majd élőben is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
bazsimano
őstag
válasz petipetya #7036 üzenetére
jol tetted, szeirntem nagyon jo kis ora! nekem pont tegnap erkezett meg. kollegak egybol segitettek is megoldani egy kis dolgot rajta..
más:
valami sportosabb orat tudnatok ajanlani? certina, hublot szeruseg? ez a sportosabb mondjuk rubber szijjal. sportosan elegansat? vagy valami hasonlo ::elore is koszonom.
-
Mr.Csizmás
titán
tegnap megjött a curren 8236, nagyon szép, köszönöm az ajánlást
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Breki
veterán
válasz pprod94 #7035 üzenetére
Ez a tegnapi akciós link. 9.83 app-al még fél óráig tart !
Én viszont innen rendeltem, megtaláltam még olcsóbban, 8:35-ért
De ez neked túl olcsó. :-)
(#7040) Mr.Csizmás
Melyik színű?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
jobb alsó. harmonikusan néz ki, a krómozott tok nem annyira zavaró, mint az előző megir 2011-esen. (ami így gazdát keresne lassan)
knox ilyen matt kályhaezüst, fehérnek néz ki, billegtetve meg csillog kicsit.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
petipetya
nagyúr
-
Breki
veterán
-
knoxhu
senior tag
válasz Mr.Csizmás #7043 üzenetére
Tudnál róla egy képet lőni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest