- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gagyilovag #6099 üzenetére
Aliexpress dollárban terhel. Nem váltanak ők semmit sehova.
-
konyvest
csendes újonc
válasz
szbalogh #6096 üzenetére
Kari előtt lassabb a Posta.
https://www.aliexpress.com/item-img/2016-Fashion-SEWOR-Men-s-Watches-Top-Brand-Luxury-Army-Full-Steel-Skeleton-Sport-Automatic-Mechanical/32663660980.html?spm=2114.10010108.1000017.4.16Sj5u
ezt rendeltem.vélemény tapasztalat esetleg építő jellegű kritika?
-
szbalogh
addikt
BÚÉK!
Nézzetek be a YouTube csatornámra!
Jah, nyertem egy 100 000 Ft-os ceruzafaragót a NOMOS adventi naptárból
-
konyvest
csendes újonc
Sziasztok! Mi a tapasztalat Aliról mennyi idő alatt jön meg a rendelés? Min 3hétre saccolom...Ja és B.U.É.K.😉
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Roland8622 #6081 üzenetére
Felejtős,pattintós hátlap,tömítés nincs alatta.
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Ajánlott villanyborotvát tud valaki?
Köszi előre is! -
Jorgos01
tag
Ebay-en, licittel vásároltatok már?
Jelent az valamit, hogy egyes liciteknél látható a licitálók neve, másoknál pedig nem.
Ráadásul azt tapasztalom, hogy ahol nem látható a licitálók neve, ott sokkal alacsonyabbak az árak, és pont ez az ami visszatart.
Vagy túlságosan paranoia-s vagyok? -
petipetya
nagyúr
Fura, sosem találkoztam ilyennel az aliexpress felületén. A weboldalon és az androidos appban ugyanúgy történik a vásárlás, éppen ma reggel rendeltem egy órát. Szokás szerint megadtam a bankkártya adatait (mivel azokat nem mentem el ezen az oldalon), bepöttyöztem a régóta megadott címemet és készen is voltam. Már jelzett is a bankom appja (és nem az apja, hehe), hogy levonódott a pénz.
Biztosan jó felületen jártál, pontosan milyen menüpontokat választottál ki? Nem lehet, hogy regisztráció nélkül akartál rendelni, és akkor kéri ezeket az adatokat?
Ha be vagy regiszrálva, akkor érdemes lenne megpróbálnod az androidos appból leadni a rendelést. Ráadásul ha azon keresztül olvasod be a monitoron látható QR kódot, akkor minimálisan olcsóbban tudod megvenni a terméket.
-
konyvest
csendes újonc
Én mostanában telefonról intézem a netes rendeléseket. Play áruházból letölthető az Alis alkalmazás pofon egyszerű és gyors. Első indítás után bekéri az adatokat és többet nem kell vele foglalkozni. Ma rendeltem is egy szép Sewor autómata órát potom 4400ft volt. Kíváncsi vok mennyire lesz jó és szép,képeken nagyon csecse volt...Ja és hogy mikorra jön meg
-
Roland8622
aktív tag
válasz
gagyilovag #6071 üzenetére
Vízben próbáltad már? Vagy abszolút felejtős a dolog még egy tömítéssel is ?
-
Breki
veterán
Kaptam képet megpróbálom felrakni. Útközben vagyok.
[kép]
6074: Nekem nem tetszik a háttere, de ha neked bejön akkor igen az Alin a napi ajánlatok között nézd meg. Vagy ha bizonytalan vagy ìrj a fórumtársnak, egyébként mintha itt is vette volna valaki.
6075 Több helyen is olvastam ilyet az újaknál én még azt hiszem Facebook-al reggeltem és virtuális kártya adatait adtam meg.
-
knoxhu
senior tag
Meg akartam venni a Nomos órát, de még sose vásároltam aliexpressen csak ebay, gearbest, bangood.
Hogy ez mekkora egy retek oldal...ID-ról kép, bánkártyáról kép, bankszámla kivonat. Csoda, hogy az anyakönyvi kivonatom nem kérik...
Úgy látszik óra nélkül maradok. -
adrian94
őstag
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Roland8622 #6069 üzenetére
Vegyél egy lakk sprayt,és ha megjön,fújd le a házat,mert nagyon hamar kopik a festék.
Amúgy egész jó,
Sajtolt guartz mehanika,sr626 elem. -
tobias40
veterán
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok
Most ilyenből rendeltem kék és barna szíjjal:
2.92 dolláros óra -
Breki
veterán
Pont ezt akartam írni
Skimei sokkal gagyibb, már a betűtípusa is. (Elnézést attól akinek tetszik
nézzétek meg a Nomoson a finomságokat színeket kis másodpercmutatót, kis extrakat, másodpercjelölő pöttyöket, nagyobb pöttyöket. :-)
Az egész egy tökéletes színharmónia
[link]De ugye nem teljesen korrekt mert egy párezres és egy többszázezres órát hasonlítunk össze.
De a fehér replika egész jól néz ki.
(#6060) csubuka Biztos van, de én még nem láttam, elvem, hogy a szíj ára ne legyen drágább az óránál. :-) Meg kell nézni a márka Store-ját
(#6061) Lauda Milyen ilyen?
Én innen rendeltem
-
konyvest
csendes újonc
válasz
gagyilovag #6049 üzenetére
Köszi de közben jobban megnéztem a képeket és rájöttem hogy ez mégsem jó nekem... Nekem olyan óra kéne ami fém szíjas automata mutatja a dátumot fluoreszkáló mutatók vannak benne és átlátszó a hátulja. Ja és max 10e és hamar megjön...talán nincs is ilyen.
-
konyvest
csendes újonc
válasz
Digitalpimp #6046 üzenetére
Na ezt már néztem én is de talán már túl dizájn...
-
Soká
senior tag
Ha már ennyire téma ez a bauhaus szellemiségű óra (ami az én szívemnek is kedves) akkor szerepeljen itt egy fotó az eredeti, 1938-as Stowa-ról is. Csak a történelmi hűség kedvéért.
Ebben még kellően domború az üveg és a számlap is, elég vékonyka a korona, és hát a kivitelezés sem olyan hightech mint a mostani fazomok:A Nomos - ahogy elnézem - annyit tett hozzá dizájnban a dologhoz, hogy a sugárirányú arab számoknál a páratlanokat vonalra cserélte.
-
-
Nezegetem ezt a videot, viszont valami nem stimmel. 0.20-nal felul kozepen, olyan fekete nomost nem talalni az oldalukon.
szerk Megtalaltam, 2500 euro: [link]
Amugy itt nem az arult ora kepe van kint, hanem az eredetie. Az eredeti nomosnak keskenyebb a szerkezet es az uveg kozti pereme es a tekeroje is nagyobb es mas formaju.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Ezt a Jaragar automatát most találtam. Van háromféle színben, szerintem nagyon dizájn.
[link] -
Rendeltem egy feheret es egy feketet egyelore.
-
konyvest
csendes újonc
válasz
gagyilovag #6036 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/Tevise-Stainless-Steel-Band-Automatic-Mechanical-Men-Date-Luminous-Watch-W0H9-/252662694567?var=&hash=item3ad3dec2a7:m:met-Vb24lVY Ez lenne az. Köszi!
-
Breki
veterán
Mát kezdek közel kerülni hozzá.
Itt már több színben van.
[link]Most ahogy néztem ezt az eredeti and fake Nomos összehasonlító videót.
Szerintem a Stowa meg a Nomos a logón kívül tök ugyanolyan, ha a Nomoson is olyan szépen suhan a másodpercmutató. (olyan mintha nem menne csak ha folyamatosan nézem akkor látszik).Csak a Stowa nekem különlegesebb mert a másik fórumon sokat olvastam róla és utánanéztem a történetének. De az csak jó ha minél kevesebb embernek van. :-)
Egyébként most ahogy a videót nézem az új Yazole-mnak is amit kritizáltam benne oldalról ugyanaz mint a Nomos és Stowa. Persze az eredetiken kecsesebb vonalak vannak.
-
Ezek szerint igen.
Nekem a nomos jobban tetszik mint a stowa. Azt a keket en is neztem tegnap a honlapon, nagyon szep, sajnos meg nincs pont ilyen sehol.
Mondjuk megneznek egy ilyen tiefblaut, ami 15200 euro, ezek meg ugyan ilyen kinezettel aruljak a kvarcot 6.68-ert.
-
Breki
veterán
Na úgy látom már van ebből kellene a kék
-
Breki
veterán
Akkor te lemaradtál a nagy Nomos lázról mikor mindenki ilyet rendelt?
Én is majdnem meginogtam, de fehérből direkt vettem a Stowa-t mert az különlegesebb, illetve sötétből ennek az újabb Nomos-nak a replikájára várok.
Bár most találtam hasonlót, de ez mégsem ugyanaz szerintem.
(#6025) trafóóó Esetleg strore nevet vagy linket tudsz adni? Coins-t a játékon kívül még hogy lehet egyszerűen szerezni?
-
konyvest
csendes újonc
Az óra egy Tevise w0h9 lenne az eladó pedig dadidashop
-
konyvest
csendes újonc
Sziasztok! Azt szeretném megtudni hogy melyik oldalt használjátok óra rendelésre? Én az ebay-en találtam vmit. Onnan érdemes rendelni?
-
Vertigo18
addikt
válasz
tobias40 #6024 üzenetére
Igazság szerint ebay-en, "akció" nélkül 14 font postával ugyanez, 33k-s eladótól...
Viszont magáról az óráról még így sem tudunk semmit sem, csak azt, hogy szép...
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag #5992 üzenetére
Megjött a válasz
Vigyem be a helyi óráshoz kifizetik a javítást
Én meg írtam nekik,hogy nem gazdaságos a javítás.
Majd kiderül,hogy mit lépnek rá
Másodperc pontosan jár eddig -
Nekem ez azert fura, mert a nevet nem szoktak lemasolni. Meg ha az ora nagyjabol olyan is, a neve mas. De itt a nev, a feliratok, minden, annyi, hogy nem mechanikus, hanem kvarc belsos. Apropo ezekben milyen szerkezet lehet, nem tudod veletlenul?
------------------------------
Breki Hihi!
A stowa talalta az egeszet lehet, onnan masolta a nomos, majd a kinai lemasolta a nomosrol!!
Egyebkent nagyon tetszik ez az ora, szerintem rendelek mindket szinbol.---------------------------------
Rodzser Mór Most hogy mondod ez tenyleg fura. Mondjuk azt sem ertem, hogy a baloldali kis mutatot sehogy sem lehet allitani, elkepzelheto, hogy a bal oldali gomb szolgalt arra, ami ugye ezen nincsen.
-
-
tobias40
veterán
Erről mi a véleményetek 19,99$-ért?
Ár,minőség,pontosság stb.. -
Rodzser Mór
senior tag
Szerintem elqrták a hónap jelöléseket. JAN és MAR közott félúton 1-es van, miközben az a február hónap, azaz 2. És ez a rossz szisztéma megy körbe.
Vagy ha abból indulunk ki, hogy fönt van a 12, akkor ott JAN és MAR helyett DEC és FEB és így tovább kéne lenni. Ebben az esetben az 1, 3, 5 stb számozás jó.
-
petipetya
nagyúr
Sinobi S9546
Tudtok ehhez hasonló órát ajánlani? Olyat, amin a dátum állításához külön dedikált gomb van.
Ezek a paraméterek tetsszenek benne:
- Miyota szerkezet
- szíj 15,5-22 cm (16 centis a csuklóm, persze egy nem rám illő szíjat tudok orvosolni az itthoni NATO szíjakkal)
- 4 centis átmérő
- működik az összes mutató, az értékelések szerint egyedüli nehézséget a dátum hosszas beállítása jelent -
Breki
veterán
És azért ezt nem tudják lemásolni :-)
-
Azt nezted, hogy ezek a nomos orak mennyibe kerulnek? Ennyire lemasolni egyaltalan hogy lehet?
-
Breki
veterán
Na megvan
HENGRC Store
És jár hozzá meglepetés
-
Breki
veterán
Ilyen szíjat rendelt már valaki?
Csak valamelyik képen fémszélűek a lyukak nekem olyan kéne.
De a többin meg ilyen. -
A casima is hasonlo. Kb a 10-es vonalig a ketto koze ut, utana elkezd egyre kozelebb utni a vonalhoz, a 24-es vonalat azt pontosan uti, majd elmegy megint a ketto koze szep lassan.
Most megneztem a megireket, azok is ketto koze utnek, tovabb nem neztem.
Eddig eszre sem vettem, engem nem is zavar ez.
-
-
válasz
ricsi0307 #6003 üzenetére
Szóval nem a szerkezet miatt üt félre egy óra sem, hanem összeszereléskor vagy nem tengelyben (koncentrikusan), vagy a tengely mentén elfordulva kerül be a házba a szerkezet, vagy akár maga számlap. Sőt, végeredményben ezen hibák együttese adja a félreütést, ezért látszik imbolyogni a mutató a jelölésekhez képest. Még a jóval drágább svájcimnál is egy-két tizeddel balra áll a szerkezet a házban (mondjuk itt kevésbé látszik, mert sweep-second alapú a szerkezet).
-
Breki
veterán
Köszönöm.
Ha esetleg ilyen Yazole-t rendelnél akkor várjál vele lehet eladom, ha megérkezik.
Bár ha belegondolok, hogy a belföldi posta drágább lenne mint maga az óra.
Megnéztem az én Casima-mat csak mára van írva, hogy a célországba megérkezett
Neked melyik napra írta ezt?
(#6000) RBJ Hol látod?
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
pulutodurumo #5998 üzenetére
5 percet tudott.
Eddig egy sem bírta sokáig,még az orient sem(kb 20-30perc)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LEGO klub
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest