- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
#51532800 #186 üzenetére
Az megvan hogy két appról beszélsz amiben mindkettő esetén AUTO funkció lett kiválasztva? Amire válaszoltál hsz pedig ez: [link]
Nincs már külön app a Sony-k esetén, nincs már default és pro, hanem csak photography pro van.Tehát a beszélgetés arról szólt hogy AUTO (basic) mód és MANUÁLIS (pro) módok között mit lehet elérni. De unom már ezt...
-
válasz
#51532800 #183 üzenetére
Ez azért van, mert nem is kerested, csak azért jöttél te is ide, hogy kis fika után megnyugodhass: a samu /alma /dzsunka telefonod mennyivel jobb vétel volt.
Tegyük fel hogy külföldi oldalakat soha nem látogattál meg, a Google sem barátod pár kulcsszóra, de a mobilarena.hu teszteket könnyen meg tudtad volna találni ha már ide tévedtél. Egy kis segítség: [link]
Most hogy láttál különbséget, nagy izgalommal várjuk a további építő kritikáid. Ha mégsem láttál különbséget, hát akkor számodra ez egy mítosz marad. -
-
-
-
Ez azért van, mert a C töltő szabványban leírt kábel ellenállások értékeit a kínai gyártók leszarták, és a régi gyártók régi kábeleit szerelték C-re. Másik hasonló probléma a C csatlakozó bölcső mérete, amit szintén az olcsóbb gyártók nem készítettek megfelelő méretre.
A Sony telefonjai is háklisak voltak ezekre, nem csak a füles. Ettől még ne a Sony legyen már a szar - hogy jópár gyártóval együtt - pontosan a szabványban szereplő értékeken hajlandó működni. -
válasz
Emericus Max #136 üzenetére
Akkor meg ez neked miért probléma? Senki nem kötelez arra hogy vegyél Sonyt, almát vagy bármi mást.
Meg kéne már érteni hogy a töltő elhagyása EU direktíva része, X idő és senki nem fog a készülékekhez adni - szerintem tök jogosan és jól is teszik! -
-
-
-
-
válasz
kretenallat #33 üzenetére
Hát én cseréltem a II-est IV-re, nem bántam meg. Most azon agyalok érdemes lenne-e most is kihagynom egy modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bejelentették az Xperia 5 V-t, ami azoknak készül, akik apró, de erős telefont keresnek.
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj SSD-k!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest